Medlemstilbud! Spar 25% på badetøj, håndklæder & vandleg.

bisgaard-sandaler

Til de lune og solrige dage er det nødvendigt med sandaler til dit barn. Du ved selv, hvor dejligt det er at hoppe i dem for første gang hvert år, og det er skønt at få lidt luft til fødderne. Det samme gælder for dit barn. Sørg derfor for at shoppe sandaler i god tid, så du kan være sikker på at få fat i de helt rette. bisgaard er et dansk mærke, som har eksisteret siden 2005, og som i dag har kæmpestor succes i store dele af Europa. Du finder bisgaard sandaler placeret på hylderne hos mere end 700 forhandlere, og der er derfor god grund til at tænke, at du her får fat i nogle sandaler af høj kvalitet til dit barn.

 

Frie fødder med bisgaard sandaler

Gode, komfortable og ergonomiske sko er en vigtig del af de små fødders udvikling, og det gælder derfor selvfølgelig også, når der tales om sandaler. De fleste børn er meget aktive, og det stiller store krav til de sko, der skal bære dem. Med bisgaard-sandaler er der ingen grund til bekymring. Her får du sandaler, der former sig efter dit barns fødder og som tilbyder masser af bevægelsesfrihed og åndbarhed. Vi har sandaler til både drenge og piger i mange flotte designs. De fleste sandaler fra bisgaard er med en praktisk velcrolukning, der er nem for barnet at håndtere, og mange af dem er desuden med lukket tå, så de små tæer er godt beskyttet. Sålen er solid, men uden at være for hård, og dit barn får derfor stadig den nødvendige støtte. Men inden du bestiller dine favoritsandaler hjem til dit barn her fra siden, så overvej lige en ekstra gang, hvilken størrelser du kommer i indkøbskurven. Vi plejer at anbefale et voksetillæg på omkring 1,5 cm, hvilket gør det muligt for dit barn at have glæde af sandalerne lidt længere tid.

 

Bevægelsesfrihed med bisgaard

Med bisgaard-sandaler er der garanti for behagelig bevægelsesfrihed for dit barn. Og som om det ikke var nok, så kan dit barn samtidig være klædt på i fine designs, der slet ikke er til at stå for. Måske står du i samme omgang og mangler nyt badetøj til dit barn? I så fald finder du også et stort udvalg af det hos BabySam. Faktisk har vi alt det, du mangler for at gøre dit barn forårs- og sommerklar. Bestiller du sandaler hjem her fra vores webshop i dag, så kan du se frem til at modtage dem på kun 1-2 hverdage.