Color Kids sandaler

Er dit barn vokset ud af sine sandaler fra sidste år, og er det på tide at købe nogle nye? Her kan du finde et stort udvalg af Color Kids-sandaler til både piger og drenge. Når foråret og sommeren så småt kommer snigende, så er der ikke noget bedre end at kunne hoppe i sandalerne, og derfor gælder det om at have styr på børnenes sandaler i god tid. For man ved aldrig helt, hvornår sommeren melder sin ankomst.

 

Vælg sandaler fra Color Kids

Hvis du er vild med Color Kids til dit barn, så vil du helt sikkert også elske sandalerne fra brandet. Et stort udvalg af Color Kids-sandaler er produceret i en fantastisk skindkvalitet, der sikrer både komfort og masser af åndbarhed på de varme dage. De fleste sandaler er udstyret med en praktisk velcrolukning, der er nem for dit barn at betjene. Sandalerne fra Color Kids fås med både lukket tå og fast hælkappe, samt med åben tå og velcrostrop omkring hælen. Du kan også vælge en anden smart model, der er en slags klip klap-sko med en stor velcrolukning på forfoden. Color Kids-sandaler fås i mange forskellige modeller, så dyk ned her på siden og udforsk udvalget.

 

En af de store fordele ved at vælge Color Kids er, at sandalerne kommer til fabelagtige priser. Her skal du ikke slippe halvdelen af din opsparing for at få fat i et par gode sandaler til dit barn. Dermed gør det heller ikke så ondt i økonomien, når dit barn vokser ud af sandalerne i løbet af få måneder. Med Color Kids får dit barn masser af bevægelsesfrihed, og samtidig får de små fødder de bedste betingelser for at udvikle sig korrekt.

 

Køb sko til dit barn hos BabySam

Hos BabySam kan du altid finde et stort og varieret udvalg af sko til børn. Vi har alt lige fra sandaler og støvler til gummistøvler og hjemmesko. Når du køber sko til dit barn, så husk altid at købe med cirka 1,5 cm voksetillæg. Så er der nemlig en chance for, at dit barn kan passe skoene igen næste sæson, og dermed sparer du på både miljøet og pengepungen. Vi sørger for, at det altid er nemt og billigt at handle her i vores onlineshop. Det betyder lynhurtig levering og nem bytteservice. Du er til hver en tid også velkommen til at shoppe i vores fysiske butikker, som vi har placeret rundt omkring i hele landet. Her står vi desuden klar med alt den rådgivning og vejledning, du har brug for.