MOVE by MELTON-sandaler

Når foråret og sommeren så småt kommer snigende, hvad er så bedre end at kunne hoppe i et par luftige sandaler for første gang? Sandaler er lig med sommer, og derfor er det altid en skøn fornemmelse at træde i et par nye af slagsen. Og dit barn har det garanteret på samme måde. Begynd derfor at lede efter de rette sandaler til dit barn i god tid, så de står klar, så snart temperaturerne nærmer sig de 20 grader.

 

MOVE by MELTON-sandaler giver glade fusser

I jagten på nye sandaler til dit barn, så er du kommet til det helt rette sted. Med sandaler fra MOVE by MELTON sikrer du dit barn de bedste vilkår for ikke kun sjov leg i sommerhalvåret, men også for korrekt anatomisk udvikling af barnets fødder. Brandet har fokus på ekstra meget komfort, nøje udvalgte kvalitetsmaterialer samt detaljer, der er yderst gennemtænkt. Alle MOVE by MELTON-sandaler er fremstillet i nogle fantastiske skindmaterialer, der former sig efter barnets fødder og samtidig tilbyder masser af åndbarhed og bevægelsesfrihed. Hos BabySam kan du finde sandaler til både piger og drenge, og de fleste af skoene lukkes med en smart velcrolukning, der er nem for barnet at bruge, og som samtidig forhindrer dit barn i at snuble i fx snørebånd. Vælg imellem et hav af MOVE by MELTON-sandaler i farver som lyserød, mørkeblå, hvid og brun. Nogle af sandalerne er udstyret med fine detaljer som fx en blomst foran. Til de små størrelser er det altid en god ide at vælge sandaler, med en lukket hæl. Det sikrer nemlig den optimale støtte for dit barn, så han eller hun frit kan løbe rundt og lege uden at bekymre sig om, hvordan sandalen sidder på foden.

Sandalerne fra MOVE by MELTON er alle udstyret med masser af huller til luft, og kombineret med det lækre læder, så er der garanti for, at fødderne ikke bliver varme og fugtige.

 

Husk voksetillægget

Hos BabySam er vi glade for at kunne tilbyde dig de skønne MOVE by MELTON-sandaler, men for at dit barn kan få mest muligt ud af dem, så glem ikke at købe dem med voksetillæg. Vi anbefaler cirka 1,5 cm i tillæg. Således kan sandalerne muligvis holde til mere end én sæson, og dit barn vil stadig føle masser af komfort. Bestiller du sandalerne her fra siden i dag, så kan du se frem til at modtage dem på kun 1-2 hverdage.