Naturino sandaler

Alle børn har brug for et par gode sandaler. Når først foråret og sommerens varme melder sin ankomst, så kan det kun gå for langsomt om at hoppe i sommertøjet. Måske er du heldig, at dit barn kan passe sine sandaler fra sidste år, men chancen for, at junior allerede er vokset ud af dem, er ret stor. Find derfor nogle nye, lækre Naturino-sandaler her på siden.

 

Naturino sandaler hos BabySam

Er du vild med sko fra Naturino og ikke mindst sandalerne, så køb dem lige her hos BabySam. Vi er meget stolte af at kunne præsentere det populære og anerkendte mærke i vores udvalg. Alle sandaler fra Naturino er fremstillet i en unik læderkvalitet, der sikrer masser af komfort, åndbarhed og bevægelsesfrihed. De fleste sandaler er desuden udstyret med en praktisk velcrolukning, der gør det nemt for dit barn at komme i og ud af skoene. Vælg er par søde, lyserøde sandaler til din pige eller gå med et par seje blå af slagsen til din dreng. Naturino-sandaler er alle fremstillet med en fast hælkappe, der sikrer den optimale støtte, samt en blød og fleksibel gummisål, der sørger for, at dit barn ikke skrider på glatte underlag.

Til børn plejer vi altid at anbefale et voksetillæg på omkring 1 cm til de helt små og efterfølgende 1,5 cm. Det er ingen hemmelighed, at børn vokser med lynets hast, og ofte kan de ikke passe tøj eller sko i mere end få måneder ad gangen. Voksetillægget er dog med til at forlænge levetiden på skoene, og hvis du er heldig, kan dit barn også passe sandalerne igen næste år.

 

Vi har et stort udvalg af sandaler til børn

Hos BabySam kan du finde et stort udvalg af sko til børn, og sandaler tilbyder vi fra nogle af de bedste brands på markedet. Finder du derfor ikke den helt rette model hos Naturino, så følg linket og gå alle vores sandaler igennem. Glem ikke, at vi også har et bredt udvalg af sko, støvler, ballerinaer, hjemmesko og gummistøvler. Du kan derfor klæde dit barn på til al slags vejr her i vores webshop. Bestil dine favoritter via få klik og glæd dig til at modtage dem i løbet af få hverdage. Vi sidder klar til at behandle din ordre, og vi glæder os til at se, hvilke Naturino-sandaler du vælger.