Medlemstilbud! Spar 25% på badetøj, håndklæder & vandleg.

PRIMIGI-sandaler

På denne side kan du kaste dig over et stort udvalg af PRIMIGI-sandaler. Så snart foråret og sommeren nærmer sig, så glæder du dig sikkert til at kunne hoppe i et par lækre sandaler, og mon ikke dit barn har det på samme måde? Sørg derfor for nogle gode kvalitetssandaler, som dit barn kan lege frit i med masser af bevægelsesfrihed og komfort – vælg PRIMIGI-sandaler her fra siden.

 

Vælg italiensk kvalitet i PRIMIGI-sandaler

Ønsker du nogle innovative kvalitetsprodukter til dit barn, så går du ikke galt i byen med PRIMIGI-sandaler. Sandalerne er lavet i fantastiske materialer i form af skind, der bidrager til både masser af åndbarhed, komfort og bevægelsesfrihed, og så er det samtidig utroligt slidstærkt, hvilket er vigtigt til små børn. Den solide gummibund sikrer desuden, at dit barn står godt fast selv på glatte underlag. I et par gode sandaler kan dit barn løbe frit rundt uden at føle ubehag, og det er netop, hvad PRIMIGI tilbyder. De fleste sandaler her fra siden er med en lukket tå, da det oftest er nemmere for helt små børn at bevæge sig i, og samtidig beskytter det også tæerne imod slag eller skrammer.

Hos BabySam kan du vælge PRIMIGI-sandaler i flotte farver som lyserød, blå og brun, og de er for det meste udstyret med en praktisk velcrolukning samtidig med diverse søde detaljer. Sandalerne har en fast og solid hæl, der sørger for, at dit barn har den rette støtte, og dermed er der efterhånden ingen grunde til, hvorfor du ikke bør forkæle dit barn med lækre PRIMIGI-sandaler.

 

Lad dit barn blive sommerklar

Når sommeren nærmer sig, skal sandalerne naturligvis være på plads, men også sommertøjet og badetøjet skal være på plads, så I kan nyde de varme himmelstrøg, så snart de viser sig. Med et par enestående PRIMIGI-sandaler er dit barn klar til at løbe, lege og tumle rundt i det gode vejr. Glem dog ikke at købe sandalerne med et voksetillæg. Vi anbefaler omkring 1,5 cm, og hvis du er heldig, kan dit barn dermed også passe sandalerne til næste år. Er du lidt i tvivl om, hvilke produkter du skal vælge til dit barn, så kan du altid kigge forbi en af vores fysiske butikker og finde yderligere inspiration. Vi har butikker fordelt rundt omkring i hele landet, og dermed helt sikkert også i nærheden af dig. Har du nogle spørgsmål, så giv os et kald på tlf. 70 11 30 10 – her sidder vi klar til at hjælpe dig med alt det, du har brug for.