Angulus-støvler

Især i vinterhalvåret er det nødvendigt med gode støvler til dit barn. Støvlerne holder fødderne varme og tørre selv ved meget lave temperaturer og meget nedbør. Det er derfor ligeledes vigtigt, at støvlerne er lavet i slidstærke og robuste materialer, der ikke lader sig påvirke af vind og vejr.

 

Kvalitetsstøvler fra Angulus

Alle støvler herfra er designet i 100% skind- og naturmaterialer. Skind har nogle fantastiske egenskaber der fx gør, at de former sig efter barnets fødder. Samtidig er de utroligt åndbare, så selvom du investerer i nogle varme støvler med for, så behøver du ikke bekymre dig om, at dit barn bliver overophedet, da materialet giver fødderne mulighed for at ånde. Det er da smart. Hos BabySam er vi glade for at tilbyde et flot udvalg af Angulus-støvler til både piger og drenge. Vælg dem i rosa til din prinsesse eller en flot mørkeblå til din vildbasse. Alle støvler er udstyret med en slidstærk og skridsikker gummibund, samt velcrolukning, der gør det utrolig nemt for dit barn hurtigt af hoppe i dem eller ud af dem.

 

Det er vigtigt, at du vælger nogle gode støvler til dit barn, og med Angulus-støvler får du hele pakken. Det er desværre ingen hemmelighed, at børn vokser usandsynligt hurtigt, men du kan få de nye støvler til at holde lidt længere, hvis du køber dem med et voksetillæg. Vi plejer at anbefale cirka 1,5 cm. Så kan dit barn bevæge sig frit uden, at støvlerne føles for store. Angulus-støvler er solide og tilbyder den rette støtte de rette steder, især omkring hælen. Idet støvlerne fra Angulus er produceret i en lækker skindkvalitet, så er det altid en god ide at imprægnere dem, inden junior stikker af i dem. Med imprægnering beskytter du skindet og gør samtidig støvlerne væsentligt nemmere at gøre rene efter en tur i mudderet.

 

Vælg de bedste Angulus-støvler til dit barn

Støvler fra Angulus er alle fremstillet uden kompromiser. Hver enkelt støvle gennemgår utroligt mange processer, inden det lander på hylderne, og det er en af de ting, der gør Angulus til noget helt særligt. Måske står du i samme omgang og mangler nye hjemmesko, sandaler eller gummistøvler til dit barn. I så fald kan du selvfølgelig også finde det her hos BabySam. Hos os følger der altid mange fordele med, når du bestiller i vores webshop. Her skal du aldrig vente længe på dine varer, hvilket betyder levering på kun 1-2 hverdage. Får du bestilt den forkerte størrelse hjem, så bare rolig. Du kan bytte til en anden størrelse i helt op til 365 dage efter købsdatoen.