Medlemstilbud! Spar 25% på badetøj, håndklæder & vandleg.

PRIMIGI-støvler

Fra PRIMIGI får du italiensk kvalitet, når det er bedst. Det innovative brand har i mere end 40 år produceret og designet sko til børn, med fokus på farverige designs, bevægelsesfrihed og lækre materialer. Med et par fantastiske PRIMIGI-støvler kan dit barns fødder ånde i al slags vejr, selv når det bliver rigtig vådt og fugtigt – og det er utrolig vigtigt i forhold til komforten. Vil du derfor gerne tilbyde nogle fordelagtige vilkår for dit barn, så skal du ikke tøve med at bestille noget støvler hjem her fra siden. Dyk ned i vores udvalg i dag og bestil.

 

Vælg de bedste støvler fra PRIMIGI

Her på siden kan du finde støvler fra PRIMIGI til både piger og drenge. Støvlerne er alle fremstillet i en enestående læderkvalitet, der er både komfortabel, slidstærk og åndbar, og som holder de små fusser varme, selv når vinteren for alvor bider sig fast. Støvlerne fra PRIMIGI er udstyret med en kraftig gummibund, det er utrolig modstandsdygtig, og som holder vandet ude. Den smarte velcrolukning er nem for de fleste børn at betjene, og dermed er der heller ingen snørebånd, som dit barn kan snuble over.  PRIMIGI-støvler kommer i nogle flotte designs, der ofte er udstyret med søde detaljer, som slet ikke er til at stå for.

Når du køber støvler til dit barn, så får du mest ud af at købe dem med et voksetillæg på omkring 1,5 cm. Voksetillægget sikrer, at dit barn i de fleste tilfælde kan bruge støvlerne i mere end én sæson, og det er noget, du med garanti vil sætte pris på. Det kan nemlig hurtigt blive en dyr affære, hvis der skal købes nye støvler hvert år. Leder du i samme omgang efter noget nyt overtøj, så finder du også et stort udvalg af dett her hos os. Vi tilbyder jakker og flyverdragter fra nogle unikke brands, så tjek udvalget ud i dag.

 

Klæd dit barn på i PRIMIGI-støvler

Hvis du også er en af dem, der nægter at gå på kompromis, når det kommer til dit barn, så er du kommet til det rette sted. Hos BabySam har vi nemlig nøje udvalgt alle vores brands og produkter for at sikre en høj kvalitetsstandard. Dog har vi samtidig sørget for, at her er noget for enhver smag og pengepung, for vi mener nemlig, at alle skal have råd til god kvalitet til deres børn. Køb det her på siden i dag og se frem til levering i løbet af få hverdage. Du er også altid mere end velkommen til at slå vejen forbi en af vores fysiske butikker. Her står vi klar med kompetent rådgivning og vejledning.