Medlemstilbud! Spar 25% på badetøj, håndklæder & vandleg.

Rubber Duck-støvler

Er det på tide at skifte juniors støvler ud med et par nye, så kan du gøre det med Rubber Duck-støvler her fra siden. Gode støvler er ikke til at komme udenom i et land som Danmark, hvor vejret er meget omskifteligt, og hvor vi har mange måneder årligt med kulde og regn. Derfor gælder det om at udstyre dit barn med nogle gode af slagsen, så de små fusser bliver holdt tørre og varme uanset vejret.

 

Vælg praktiske Rubber Duck-støvler hos BabySam

Hos BabySam er vi glade for at kunne tilbyde et udvalg af de smarte Rubber Duck-støvler til børn. Noget af det, der kendetegner støvlerne, er de mange fine farver og mønstre. Støvlerne fra Rubber Duck skal nemlig ikke være kedelige at se på, for de fleste børn er vilde med farver. Derfor kan du finde støvler her på siden i fx rød eller grøn, som helt sikkert vil sætte lidt kulør på hverdagen. Alle støvler er udstyret med en blød og skridsikker bund, der sørger for, at dit barn står godt fast. De fleste støvler er desuden fremstillet med en praktisk velcrolukning, der gør det nemt for barnet selv at hoppe i og ud af dem.

Er du på jagt efter et par støvler til dit barn i en helt særlig farve, og finder du det ikke fra Rubber Duck, så bare rolig. Vi kan glæde dig med, at vi har et stort udvalg af støvler fra en perlerække af andre gode og anerkendte brands. Følger du linket, finder du støvler til piger og drenge fra både En Fant, Angulus og mange andre. Glem ikke at vælge støvler med et voksetillæg på omkring 1,5 cm. Med voksetillæg er der plads til, at barnet kan vokse, og med lidt held kan det være, at han eller hun endda kan passe støvlerne igen næste år.

 

Køb kvalitetsfodtøj online

Der er ingen tvivl om, at du online finder et hav af webshops, der tilbyder lækkert kvalitetsfodtøj til børn. Dog er der heller ingen tvivl om, at du hos BabySam får nogle helt særlige fordele med i købet. For ikke nok med, at vi giver dig lynhurtig levering.