Vi har vilde fødselsdagstilbud! Se dem alle her.

Godt at vide om rygsække & tasker til børn

Hvor stor skal en rygsæk være til børn?

En lille rygsæk med et rum eller to kan være passende til børnehavebørn, da de normalt kun skal bære lette genstande som en madpakke og lidt skiftetøj. En større rygsæk med flere rum og mere plads kan være nødvendig for et skolebarn, da de ofte både skal bære på bøger, skriveartikler og måske også en computer eller tablet.

Hvilken rygsæk til børn?

Vælg en rygsæk, der er passende i størrelse og vægt til dit barns alder og størrelse. Mindre børn har brug for mindre rygsække, mens større børn kan bruge større rygsække med mere kapacitet. Køb gerne en rygsæk med justerbare stropper og en polstret ryg for en god pasform og komfort.

Herchel rygsække

Er dit barn nået institutions- eller skolealderen, så kan det være rigtig praktisk at udstyre ham eller hende med en smart rygsæk. Heri kan der være plads til både madpakke samt rent og tørt tøj, hvis uheldet er ude, eller barnet har leget lidt for ivrigt i en vandpyt. Herschel er et canadisk brand, der blev grundlagt tilbage i 2009 af to brødre, der delte en passion for at skabe perfekte tasker til både hverdag og rejser. Med tidløse silhuetter inspireret af verden omkring, fremkalder alle Herschel-rygsække en smule nostalgi, men tilbyder samtidig moderne funktionalitet.

 

Herchel har sans for detaljer og smukke farvekombinationer, og derfor er netop Herschel-tasker oplagte til børn. For selvom en rygsæk først og fremmest skal udføre en praktisk funktion, så gør det jo ikke noget, at den også er flot at se på samtidig. De fleste børn er desuden vilde med farver, hvilket blot er endnu en grund til, at du skal købe Herschel-rygsække her fra siden.

 

Flot udvalg af Herschel-tasker til børn

Skal du have fat i en smart og praktisk rygsæk til dit barn, så dyk ned i det flotte udvalg af Herschel-rygsække hos BabySam. Vi er stolte af at kunne tilbyde seje rygsække til både piger og drenge fra det anerkendte brand, der laver tidløse designs, som kan følge dit barn i rigtig mange år. De fleste rygsække fra Herschel tilbyder flere forskellige lommer, der gør det muligt at adskille skolebøger fra fx madpakken eller andre personlige ejendele. Vi har rygsække i skønne farver og mønstre, og der burde derfor helt sikkert være en rygsæk, du kan lide.

 

Når dit barn skal til at gå med en rygsæk for første gang, så er det vigtigt, at du regulerer stropperne, så den passer til dit barn. Så snart tasken bliver en lille smule tung, så er der nemlig risiko for, at dit barn får ondt i ryg eller skulder, hvis ikke tasken sidder korrekt. Du kan altid kende Herschel ved det karakteristiske logo, og når du ser det, kan du være sikker på, at her er tale om tasker i høj kvalitet.

 

Forkæl dit barn med en Herschel-rygsæk

Hvad end tasken skal bruges til daginstitutionen, skolen eller overnatning hos bedsteforældrene, så kan du med fordel købe den fra Herschel her på siden. Men ud over tasker kan du hos BabySam også finde et stort udvalg af andre accessories til dit barn. Vi har alt lige fra huer og hatte til vanter og hårpynt, og du skal derfor ikke holde dig tilbage. Forkæl dit barn med en ny rygsæk eller hvad end, du føler for. Når du shopper her hos os, så kan du se frem til lynhurtig levering på kun 1-2 hverdage. Du er selvfølgelig også altid velkommen i en af vores fysiske butikker, som vi har fordelt rundt omkring i hele landet.