Vi har vilde fødselsdagstilbud! Se dem alle her.

Værd at vide om bodyer

Hvor længe skal man bruge body til baby?

En body bliver ofte skiftet ud med et todelt sæt undertøj, når barnet begynder på pottetræning. Og dette kan variere meget fra barn til barn. Men typisk vil det være omkring to-års alderen. Du kan selvfølgelig give dit barn en body på lige så længe du ønsker, og mange bodyer fås også i store størrelser helt op til størrelse 146.

Hvordan vælger man den rigtige body?

Den rigtige body til dit barn passer først og fremmest i størrelsen. Størrelsen på bodyer er typisk inddelt efter centimeter i længden, og i størrelsesguiden vil du også kunne se, hvad denne længde svarer til i forhold til alder. Desuden er det vigtigt at vælge bløde og åndbare materialer. Økologisk bomuld, uld og silke er særligt gode materialer.

Holly’s bodyer

Bodystockings er en stor del af enhver babys garderobe. Det er det, fordi det er den nemmeste måde at klæde barnet på de første mange måneder, hvor han eller hun alligevel ikke laver meget andet end at spise og sove. I en body er det nemt at holde din baby varm samtidig med, at du nemt kan knappe op, når der skal skiftes ble, uden at du behøver tage alt tøjet af barnet. Netop derfor er det en god ide at samle sig en stor stak Holly’s bodyer, inden babyens ankomst, for med en lille størrelse, der konstant gylper og laver i bleen, så er der ofte stor udskift i bodyerne i løbet af dagen.

 

Vælg bløde Holly’s bodyer til dit barn

Hos BabySam gør vi os altid umage med at udvælge vores brands. Vi vil nemlig gerne sikre, at her er noget for enhver smag og pengepung, men det skal være med sikkerhed for, at kvaliteten og designet stadig er i top. Holly’s bodyer kommer i de sødeste designs og med fine detaljer, og de kommer naturligvis til både piger og drenge. Farverne varierer fra rød og lyserød til grå, blå og sort, og Holly’s er altid tro mod sine designs, hvor firkløveren spiller en stor rolle. Vælg derfor bløde bodyer fra Holly’s i 100% økologisk bomuld.

Holly’s værner om både miljøet og ikke mindst børnene i det, og derfor fremstiller de deres tøj af Øko Tex-certificerede materialer. Således kan du være sikker på, at dit barn ikke bliver udsat for sundhedsskadelige kemikalier. Holly’s bodyer er derfor også oplagte gaveideer, hvis du kender en, der venter barn eller lige har født. Du kan vælge en body med lange eller korte ærmer. Begge dele kan være nødvendige, og uanset om det er til dig selv eller som gave, så er bodyer fra Holly’s altid en god ide. Måske mangler du i samme omgang noget nyt nattøj til dit barn? I så fald har vi også et flot udvalg af netop det lige her.

 

Shop børnetøj hos BabySam

Her i vores webshop finder du mere end hundrede brands repræsenteret, og vi derfor sikre på, at du finder det, du søger. Vi har tøj til nyfødte børn og helt op til 12-års alderen, og det er altid utrolig nemt at handle hos os. Vi leverer nemlig på få hverdage og tilbyder nem ombytning eller returnering af dine varer, hvis du skulle have bestilt noget forkert hjem. Glem ikke, at vi også har en masse skønne butikker placeret rundt omkring i hele landet. Her er du selvfølgelig også altid velkommen til at kigge forbi.