Relevans
Mærke
Nulstil
Tøj størrelse
Nulstil
 • (3)
 • (3)
 • (2)
 • (1)
 • (1)
 • (1)
 • (1)
Farve
Nulstil
 • (2)
 • (2)
 • (1)
Køn
Nulstil
 • (4)
 • (2)
Materiale
Nulstil
 • (1)
Pris
Nulstil
39.98
99.50
Viser 6 ud af 6 produkter
Vis alle
Relevans
 • Halfdan bukser - 5068
  Outlet
  Petit by Sofie Schnoor
  Halfdan bukser - 5068
  99.50 DKK
  Før: 199.00 DKK
  Online
  1 butik
  Spar 50%
 • Halfdan bukser - 9090
  Outlet
  Kun i webshop
  Petit by Sofie Schnoor
  Halfdan bukser - 9090
  99.50 DKK
  Før: 199.00 DKK
  Online
  Spar 50%
 • Lilja bukser - 9091
  Outlet
  Kun i webshop
  Petit by Sofie Schnoor
  Lilja bukser - 9091
  99.50 DKK
  Før: 199.00 DKK
  Online
  Spar 50%
 • Miro body - 9090
  Outlet
  Petit by Sofie Schnoor
  Miro body - 9090
  99.50 DKK
  Før: 199.00 DKK
  Online
  1 butik
  Spar 50%
 • Kaya body - 4047
  Outlet
  Kun i webshop
  Petit by Sofie Schnoor
  Kaya body - 4047
  99.50 DKK
  Før: 199.00 DKK
  Online
  Spar 50%
 • Vest - Little Bee - Blå Strib
  Outlet
  Fixoni
  Vest - Little Bee - Blå Strib
  39.98 DKK
  Før: 99.95 DKK
  Online
  Udsolgt i butik
  Spar 60%
Side 1 ud af 1 | 6 ud af 6 produkter
1

Præmatur: Tøj til for tidligt fødte

Det kan være hårdt at starte livet som forældre tidligere end forventet. Særligt hvis du sidder med bekymringer om den lille og har svært ved rent praktisk at finde tøj til ham eller hende. Desværre har vi ingen magt over, hvornår baby melder sin ankomst. Nogle gange vil den lille baby bare ud før tid. Det kan give udfordringer. Heldigvis kan du finde masser af behageligt præmatur tøj hos BabySam, som du kan have fremme i løbet af 1-2 hverdage. 

 

Med præmatur babytøj fra BabySam kan du trygt:

Holde din baby varm og tør

Spare tid ved at købe online og få det hurtigt leveret

Finde forskellige modeller i f.eks. baby str. 50

Nyde tiden med din baby, velvidende, at tøjet er i orden

 

Vil du finde tøj og sko til børn for enhver smag? Du finder et bredt udvalg af mærker hos BabySam. Så kan du altid shoppe nyt tøj og udstyr til det lille mirakel. Du kan for eksempel finde velsiddende bukser, søde kjoler og alt til indretning og tekstil. Når din baby har vokset sig større, er du således klar til at svøbe ham eller hende ind i dejligt og behageligt babytøj.

 

Vælg præmatur tøj med omtanke

En baby, der er for tidligt født, har brug for ekstra meget pleje og opmærksomhed i den første tid. Det er vigtigt, at alle produkter vedrørende barnet bliver valgt med omhu, så babyen hurtigt kan vokse sig stor og stærk. Derfor finder du kun tøj her på siden af høj kvalitet og i ekstra bløde materialer, der er dejlig behagelige mod huden.

 

Når en baby bliver født for tidligt, er det desuden vigtigt, at den sarte krop bliver holdt passende varm og tør – uden at blive udsat for farvestoffer og andre skadelige stoffer i tøjet. I vores udvalg finder du blandt andet tøj i 100% økologisk bomuld til både piger, drenge og unisex. 

 

Ligeledes kan du også finde præmatur babytøj, der har GOTS certificering. Det betyder tekstiler af økologisk bomuld, hvor der også er taget hensyn til arbejdsforholdene hos dem, der producerer tøjet. For dig er det tøj, den nyfødte kan føle sig tilpas i. Ønsker du ikke, at tøjet skal være økologisk, kan du selvfølgelig finde andre materialer hos os. Det vigtigste er, at det funktionelle præmature babytøj er behageligt og passer i størrelsen.

 

Find baby str. 50 og andre størrelser

Ved at vælge premature babytøj sikrer du, at tøjet sidder godt til på barnet og dermed holder barnet varmt. Her på siden har vi tøj helt ned fra str. 40, baby str. 50 og så videre. Vi tilbyder brands som for eksempel Fixoni og Müsli, hvorfra du finder både søde bodyer, bukser, bluser, blebukser, huer og hjemmesko. Er du heldig, kan du ind imellem også finde gode tilbud.

 

Hvilke præmatur tøj er så musthaves for en nyfødt? Generelt har for tidligt fødte babyer en sensitiv hud, der kan have brug for hjælp til at regulere varmen. Gå derfor efter tøj, der giver varme og beskyttelse, men uden at sved og fugt ikke kan blive transporteret væk. 

 

Når du shopper babytøj, kan du starte med at fokusere på babytøj str. 55 og måske nogle stykker i babytøj str. 50 for at være på den sikre side. For flere forældre kan det dække behovet til guldklumpens første garderobe. Er babytøj i str. 50 for stort, kan du naturligvis finde tøj i mindre størrelser.

 

Da de for tidligt fødte babyer ikke har særlig meget fedt på kroppen, er det også en god idé at købe bodyer i uld, da det kan holde på varmen – også om sommeren. Mange af vores bodyer er udstyret med knapper, så du kan komme til. Derudover anbefaler vi, at du køber en kyse eller hue. En for tidligt født baby kan nemlig afgive meget varme fra deres hoved.

 

Køb premature tøj hos BabySam

Køb alt det, du mangler til din nyfødte her hos BabySam. Vi har alt i vogne, autostole og diverse udstyr. Få en god start med dit barn, og sørg for at have tingene klar, inden babyen melder sin ankomst. Her får du altid 365 dages returret. 

 

Har du brug for råd og vejledning om premature tøj, giver vi dig altid en hjælpende hånd. Kom forbi en af vores butikker eller Book en Rådgiver. Her får du en times gratis og helt uforpligtende rådgivning i en BabySam butik efter eget valg.