Vi har vilde fødselsdagstilbud! Se dem alle her.

Godt at vide om nattøj til baby

Hvorfor natdragt baby?

Natdragter holder babyer varme om natten, og er lavet af gode materialer som bomuld eller uld. Natdragter er desuden nemme at tage af og på, hvilket gør det praktisk for forældre at skifte bleer om natten. De kan både have lynlåse eller knapper. Nogle er placeret foran andre nede ved bleområdet for at gøre det lettere at skifte bleen uden at skulle klæde babyen helt af.

Hvad er forskellen på sparkedragt og natdragt?

En sparkedragt er en heldragt, der normalt bruges om dagen og er designet til at give babyen bevægelsesfrihed til at lege og udforske. En natdragt er specielt designet til at blive brugt om natten, når dit barn sover. Den kan ligne en sparkedragt med lukning med lynlås, knapper eller trykknapper. Natdragter fås desuden både med og uden fødder.

Småfolk-undertøj

Undertøj og nattøj er mindst lige så vigtigt som alt andet tøj, du iklæder dit barn. Dit barn skal trods alt sove rigtig mange timer i nattøjet, og efter en god nattesøvn, er det undertøjet, der kommer på. Vælg derfor noget lækkert Småfolk-undertøj, der er blødt og behageligt for dit barn at have på, og som lader dit barn holde varmen hele dagen. Du kan som regel altid kende tøjet fra Småfolk på det ikoniske æbleprint, der går igen i stort set alle deres produkter, og hos BabySam er vi glade for at kunne tilbyde det populære brand i vores udvalg.

 

Find blødt og behageligt undertøj fra Småfolk

Fra Småfolk finder du både undertøj og nattøj til drenge og piger. Det Småfolk-undertøj du finder her på siden, er fremstillet i den lækreste kvalitet, som dit barn kan have på hele dagen uden at føle sig generet på nogen måde. Til natten kan du lade dit barn hoppe i et mindst lige så lækkert sæt nattøj, hvor både fødder og hænder er fri, så dit barn ikke får det alt for varmt. Begge dele finder du i flotte farver og med det velkendte æblelogo, der vidner om en fantastisk kvalitet, som du helt sikkert ikke må gå glip af at eje til dit barn. Er du interesseret i at se nærmere på, hvad vi ellers kan tilbyde af undertøj og nattøj til børn, så klik her. Her finder du hele vores udvalg, hvor du også kan vælge imellem mange andre store brands, der bestemt ikke vil skuffe dig på hverken design eller kvalitet.

 

Bestil hos BabySam i dag

Er du altid på jagt efter det allerbedste til dit barn, så er du landet det rette sted. Hos BabySam har vi nemlig samlet de bedste brands således, at du ikke behøver gå på kompromis. Ud over Småfolk-undertøj og -nattøj, kan du også kaste dig over et stort udvalg af andre kategorier af tøj samt møbler, udstyr, vogne og meget andet. Har du brug for hjælp til noget, så giv os et kald på tlf. 70 11 30 10, eller duk op i en af vores mange fysiske butikker, hvor vi med glæde står klar til at guide dig igennem dit køb. Vi har alt det, du har brug for til dit barn.