MOVE by MELTON støvler af høj kvalitet

Især i vinterhalvåret er det yderst vigtigt med nogle gode støvler til dit barn. Så kan dit barn nemlig have varme og tørre fødder selv på de ekstra kolde og våde dage. Samtidig er det vigtigt, at støvlerne e fremstillet i robuste og slidstærke materialer. Der er nemlig ofte fart på de små fødder, og støvlerne bliver som regel udsat for lidt af hvert. Med MOVE by MELTON støvler kan du slippe alle dine bekymringer, for herfra finder du støvler, der lever op til alle de vigtige krav.

De fleste støvler fra MOVE by MELTON er fremstillet i en stærk og holdbar skindkvalitet, der ikke kun tåler en masse brug, men som også er åndbare og komfortable for dit barn at have på i al salgs vejr. Vælger du at gå med en støvle med en TEX-membran, så får du en utrolig vandtæt støvle, der også egner sig til regnvejrsdage. Alle støvler er udstyret med en skridsikker gummibund, der står godt fast på alle underlag og som forhindrer dit barn i at falde og slå sig. Den smarte velcrolukning gør det nemt for dit barn selv at hoppe i og ud af støvlerne, og samtidig risikerer dit barn ikke at snuble i nogle snørebånd. 

Hos BabySam tilbyder vi MOVE by MELTON støvler til både piger og drenge. Indimellem kan du finde dem til nedsatte priser, så hold godt øje her på siden, hvis du ønsker at spare penge. Husk altid at købe sko til dit barn med et voksetillæg på cirka 1,5 cm. Så kan du være sikker på, at der er plads til, at dit barn vokser igennem vintersæsonen. 

 

Køb støvler til børn hos os

Her på siden finder du de lækreste støvler fra MOVE by MELTON, men er du nysgerrig på at se, hvad vi ellers kan byde på? Vi tilbyder støvler fra nogle af de største og mest anerkendte brands, heriblandt Reima, PRIMIGI og Angulus. Giv dig derfor god tid til at finde netop de støvler, dit barn mangler. Vi sidder klar til at modtage din bestilling, og du kan altid regne med at modtage dine varer i løbet af få hverdage. Skulle du være i tvivl om noget angående vores varer eller betingelser, så giv os et kald på tlf. 70 11 30 10 – her kan i hjælpe dig godt videre.