Godt at vide om støvler til børn

Hvordan finder man de rigtige støvler til børn?

De rigtige støvler til børn er en individuel vurdering. For at finde det rette par til dit barn, bør du gøre dig overvejelser omkring prisen, pasformen, årstiden, praktiske detaljer og ikke mindst udseendet. Når du har fundet ud af, hvilke behov du har på disse områder, kan du bedre målrette din søgning efter støvler.

Hvordan vælger man den rigtige størrelse?

Børns fødder vokser hurtigt. Derfor bør du altid, når du leder efter den rigtige størrelse støvler til dit barn, have in mente, at der skal være plads til at vokse. Vi anbefaler en ekstra længde på 1-1,5 centimeter. Du kan enten måle dit barns fod derhjemme med et målebånd eller få hjælp i din nærmeste BabySam.

Vælg Reima støvler til vinterens strabadser

Reima er et succesfuldt brand, der i mere end 70 år har produceret funktionelt udendørstøj til børn. Brandet har fokus på glæden ved bevægelse, og derfor skaber de alle deres produkter med stor bevægelsesfrihed og komfort. Om vinteren er det vigtigt med et par gode, robuste støvler til dit barn, som kan holde til lidt af hvert i forhold til vind og vejr. De fleste børn bekymrer sig nemlig ikke om hverken kulde eller regn, og er ivrige efter at komme på legepladsen på alle årstider. Men glæden ved at boltre sig på legepladsen varer ikke længe, hvis dit barn bliver våd og kold. For at holde dit barn godt varm og tør, så invester derfor i nogle gode Reima støvler her fra siden. Samtidig sikrer du de bedste vilkår for dit barns udvikling af fødderne.

Støvler fra Reima findes til både piger og drenge, og nogle af dem er 100% vandtætte. Vælg eventuelt et par skindstøvler med en blød, varmeisolerende for på indersiden og en bund af termoplastgummi, der skaber skridsikkerhed på alle underlag. Vælger du et par ”Freddo” støvler fra Reima, så får du en vinterstøvle, der samtidig fungerer som en gummistøvle. For selvom støvlen er fremstillet i skind, så kan du stole på, at selv store regnmængder ikke vil trænge igennem. 

 

Find alt i overtøj til børn her

Hos BabySam er vi eksperter i salg af overtøj til børn. Der stilles store krav til overtøjet, da det både skal være komfortabelt for de små størrelser, men samtidig også være utrolig praktisk og åndbart. Mangler du andet en støvler fra Reima, så kan du glæde dig over, at brandet også ligger inde med både flyverdragter, vanter og huer. Til de varme måneder kan du købe lækkert badetøj med solfaktor samt strandsko til dit barn. Har du brug for at se nærmere på Reima støvler, inden du beslutter dig, så er du altid velkommen til at slå vejen forbi en af vores fysiske butikker. Her kan du desuden få professionel rådgivning, hvis du er i tvivl om, hvilke produkter du skal vælge og hvorfor. Er du til gengæld helt sikker i din sag, så bestil Reima støvler hjem til dit barn her fra siden i dag. Vi sørger for, at du modtager dem i løbet af kun 1-2 hverdage.