Shop SALE! Spar op til 50%

Værd at vide om bæreseler

Hvornår må baby sidde i bæresele?

De fleste bæreseler kan bruges lige fra barnet bliver født. De første måneder bruges selen, hvor barnet sidder ind mod dig, mave mod mave. Når dit barn har lært at holde hovedet, kan du placere barnet på ryggen eller lade barnet have ryggen mod din mave. Men læs altid vejledningen og anbefalingen fra producenten for den specifikke bæresele.

Oplev komfort og nærhed med bæreseler fra Najell

En bæresele gør alting nemmere. Men at bære sit barn tæt på kroppen er mere end bare en praktisk løsning. Det er en måde at skabe nærhed, tryghed og en dyb forbindelse mellem forælder og barn. Og hos Najell forstår de vigtigheden af denne tætte kontakt. Deres produkter er designet med omtanke og ekspertise for at sikre optimal komfort og støtte til både bæreren og barnet. 

 

Hvad enten du foretrækker en bæresele eller en vikle, så kan du stole på, at produkterne fra Najell hjælper dig med at skabe et unikt og kærligt bånd til dit barn. I vores sortiment af bæreseler og vikler fra Najell finder du: 

 

- Najell Rise-bæresele 

- Najell Easy Soft-bæresele 

- Najell Easy Soft Flow-bæresele 

- Najell Wrap i M/L og L/XL 

 

Alle bæreseler fra Najell er desuden anbefalet af International Hip Dysplasia Institute som et sikkert produkt.

 

Ergonomisk bæresele med fokus på komfort og støtte

Et ergonomisk design er afgørende for både barnets udvikling og bærerens komfort. Hos Najell er der heldigvis lagt særlig vægt på netop at skabe bæreseler, der opfylder disse behov.

 

Najell's bæreseler og vikler er nøje udviklet med fokus på at sikre korrekt positionering af barnets ryg og hofteled. Dette er afgørende for barnets naturlige udvikling og for at undgå unødig belastning på kroppen. Ved at opretholde en ergonomisk korrekt position kan bæreselerne fra Najell hjælpe med at støtte barnets rygsøjle og sikre, at hofteleddet er i en optimal position.

 

Alle materialer i bæreselerne og viklerne fra Najell er skabt i åndbart og blødt kvalitet. Bæreselen Easy Soft Flow er desuden lavet af ren airmesh, hvilket sikrer en god luftgennemstrømning og holder dig og dit barn kølige, mens i går rundt sammen.

 

3 forskellige bærepositioner 

Med de forskellige bæreseler fra Najell kan du nemt tilpasse bærepositionen til dine og dit barns behov. De alsidige bæreseler giver dig mulighed for at bære dit barn i tre forskellige positioner: med barnets ansigt vendt mod dig, vendt ud mod verden eller med barnet på ryggen. 

 

Med en Najell bæresele kan du nemt skifte mellem de tre bærepositioner uden besvær. Du behøver ikke at bekymre dig om diverse indstillinger eller om at justere bæreselen alt efter, om det er et spædbarn, en baby eller et barn, der skal sidde heri. Selen er designet til at være utrolig brugervenlig og nem at bruge. En Najell-bæresele henvender sig derfor også til alle - det behøver nemlig slet ikke at være svært at have sit barn i en bæresele! 

 

Brug vikler for en tæt og nær kontakt til dit barn

Overvejer du at vikle dit barn? Vikler giver mulighed for en intim og beroligende oplevelse, hvor barnet føler sig trygt og beskyttet, samtidig med at du kan opbygge et stærkt bånd med barnet.

 

Najell Wrap er en hurtig og nem måde at vikle sit barn på. Det er nemlig en unik vikle, som du ikke behøver at binde eller vikle rundt om dig. Det bløde og elastiske jerseystof gør desuden Najell Wrap til den perfekte vikle til en nyfødt. 


Er du også vild med produkterne fra Najell? Find vores populære SleepCarrier fra Najell. Den perfekte lift, der kombinerer egenskaberne fra den klassiske babynest med de smarte funktioner fra bæreselen.