Slutspurt & VILDE tilbud! Shop Final SALE her.

ABUS-hjelme

Har dit barn erhvervet sig sin første løbecykel eller et par rulleskøjter, så gælder det om også at have hjelmen på plads. Det er nemlig ganske uansvarligt at sende sit barn afsted uden hjelm, også selvom det er begrænset, hvor meget fart barnet kan få på. For med de små størrelser er det aldrig helt til at forudse, hvad der sker, og når dit barn pludselig mister balancen eller snubler over en sten, så vil du prise dig lykkelig for, at han eller hun havde en hjelm på. ABUS har i næsten 100 år fremstillet sikkerhedsprodukter til både børn og voksne, og de ved derfor alt om, hvad der skal til for at beskytte de små hoveder. Uden en hjelm kan det gå grueligt galt og i værste fald resultere i kraniebrud eller varige mén efter fx en slem hjernerystelse. Med ABUS-hjelme er der ikke garanti for, at der ikke sker ulykker, men der er garanti for, at hovedet er godt beskyttet, hvis uheldet er ude. Vælg derfor den rette hjelm til dit barn her fra siden i dag – så kan du have ro i maven, når dit barn triller afsted med fuld fart.

 

Optimal sikkerhed med ABUS-hjelme

I alle hjelmene her på siden er der tænkt i både komfort, sikkerhed og design. Her får dit barn masser af ventilation til hovedet via de smarte luftindtag, og den smarte drejeskive i nakken gør det muligt at justere hjelmen, så den sidder perfekt fast på hovedet. Derudover er der indbygget fluenet, så dit barn ikke bliver generet af, at insekter finder vej ind under hjelmen. ABUS-hjelme her fra siden kommer i flere forskellige størrelser alt efter, hvor gammel dit barn er. Hjelmen skal passe præcist til barnet, ellers går du på kompromis med sikkerheden, og det vil du garanteret gerne undgå. Hos BabySam kan du vælge en hjelm til både drenge og piger. Vi har dem nemlig fra ABUS i både lilla, lyserød, sort og blå, og mange af dem har søde motiver eller flotte mønstre, som dit barn helt sikkert vil elske.

 

Få hurtig og billig levering hos os

Når du handler hos os, så forsøger vi altid at gøre det nemt og bekvemt at være kunde. Det gør vi blandt andet ved at tilbyde lynhurtig levering, så du ikke skal vente mere end 1-2 hverdage på at modtage dine varer. Har du nogle spørgsmål til vores varer eller leveringsbetingelser, så giv os et kald på tlf. 70 11 30 10, hvor vi sidder klar til at hjælpe dig godt igennem dit køb.