Vi har vilde fødselsdagstilbud! Se dem alle her.
Relevans
Søg i resultater
Shop by
Nulstil
 • (4)
 • (3)
Mærke
Nulstil
 • (3)
 • (1)
Pris
Nulstil
69.95
269.95
Viser 4 ud af 4 produkter
Vis alle
Relevans
 • Stork, Fødselsstork til bordet
  Magni
  Stork, Fødselsstork til bordet
  69.95 DKK
  Online
  3 butikker
 • Magni - Fødselsstork i træ
  Magni
  Magni - Fødselsstork i træ
  154.95 DKK
  Online
  26 butikker
 • Kyle Stork sea salt
  Kun i webshop
  That´s Mine
  Kyle Stork sea salt
  199.95 DKK
  Online
 • Magni - Fødselsstork Stor FSC®
  Magni
  Magni - Fødselsstork Stor FSC®
  269.95 DKK
  Online
  31 butikker
Side 1 ud af 1 | 4 ud af 4 produkter
1

Godt at vide om barselsstorke

Hvor længe skal storken stå?

Traditionen med at sætte en stork op i forbindelse med en fødsel er en gammel skik i Danmark, som mange familier stadig praktiserer i dag. Hvor længe storken skal stå, er også op til den enkelte familie. Nogle vælger at lade den stå i flere uger eller måneder, mens andre tager den ned efter nogle få dage.

Hvor kan man købe en stork?

Du kan købe en stork flere steder, blandt andet her hos BabySam. Her kan du finde storke-figuren i forskellige designs og med sløjfer i både lyserød, rød og blå. En barselsstork er en sød og sjov figur, som bruges til at gøre naboer og andre forbipasserende opmærksom på, at der er kommet en lille ny i husstanden.

Barselsstorke

Venter du selv barn eller kender du nogen, der gør, så er en barselsstork en god og sød måde at gøre omverdenen opmærksom på, at der er kommet en lille ny til familien. Dette er en gammel tradition, som mange stadig holder fast i, og hos BabySam kan du nemt og hurtigt anskaffe dig flere forskellige slags barselsstorke. Du kan købe en stork i træ i både stor og lille, så du kan placere en ude foran huset, men også kan have en stående på bordet i spisestuen. Til storkene medfølger både et blåt og et rødt bånd, som bindes om næbet på storken alt efter, om det er en dreng eller en pige, der er kommet til verden.

 

Hos BabySam har vi den perfekte stork til at markere fødslen af en nyfødt, men vi har også et hav af andre spændende produkter, der gør dig helt klar til at modtage dit barn. Online kan du vælge imellem alt lige fra barnevogne, autostole og ventetøj til bæreseler, legegulve, sutteflasker og mange andre ting. Alt sammen kommer fra nøje udvalgte brands, så du kan være sikker på kun at tilbyde dit barn de allerbedste betingelser. Hvad end du venter dit første barn eller i forvejen har et par stykker, så er det vigtigt du har alting klar inden fødslen, for at gøre den første tid med barnet så lidt kaotisk som muligt. Køber du alting her på vores hjemmeside, så leverer vi i løbet af 1-2 hverdage, og du får hele 365 dages returret, og behøver derfor ikke skynde dig, hvis du har fået købt et produkt, du ikke skal bruge alligevel. Vil du gerne tjekke vores produkter ud i virkeligheden inden du beslutter dig, så er du altid velkommen i en af vores mange fysisk butikker. Du finder en oversigt her.