Relevans
Søg i resultater
Shop by
Nulstil
  Mærke
  Nulstil
  • (3)
  Kategori
  Nulstil
  Viser 3 ud af 3 produkter
  Vis alle
  Relevans
  • YOYO Kørepose - Ginger
   Babyzen
   YOYO Kørepose - Ginger
   659.40 DKK
   Før: 1,099.00 DKK
   Online
   1 butik
   Spar 40%
  • YOYO Kørepose - Peppermint
   Babyzen
   YOYO Kørepose - Peppermint
   659.40 DKK
   Før: 1,099.00 DKK
   Online
   Bestillingsvare
   Spar 40%
  • YOYO Kørepose - Toffee
   Kun i webshop
   Babyzen
   YOYO Kørepose - Toffee
   659.40 DKK
   Før: 1,099.00 DKK
   Online
   Spar 40%
  Side 1 ud af 1 | 3 ud af 3 produkter
  1

  Vælg en god kørepose

  Der er nemlig relativt stor forskel på lifte og køreposer, og det ene behøver derfor ikke udelukke det andet. En traditionel lift er en slags kasse med kaleche, og bruges oftest imens barnet stadig er spæd. Den er nem at have med og afskærmer barnet for sol og regn. Men en lift er kun en lift, og herudover skal der købes dyne og andet tilbehør, som holder babyen varm i barnevognen. En kørepose til din baby er en slags sovepose. Den slutter helt tæt omkring barnet og samtidig udgør den en anden form for tryghed, netop fordi barnet er pakket helt ind.

   

  Der er mange gode grunde til, hvorfor du bør købe en kørepose til din baby. En kørepose er nem at rengøre, da den i de fleste tilfælde kan tåle maskinvask. Derudover er den nem at transportere og vejer ikke særlig meget. I flere modeller er der huller til barnevognsselen, så posen nemt kan bruges i barnevognen, og så fås de også med forskellige indhold alt efter, om du skal bruge køreposen om sommeren eller om vinteren.

   

  En kørepose kan desuden bruges i mange forskellige henseender. Skal du ud at handle kan du med fordel blot have din baby med i køreposen, den kan bruges i barnevognen og klapvognen, og så kan den også bruges i autostolen. Placer altså din baby i køreposen og så kan du fint skifte rundt imellem at have barnet til at sidde i autostolen eller barnevognen. Det er især til en kombivogn, at en kørepose er yderst ideel. Dette skyldes, at en kombivogn har mindre mål end en klassisk barnevogn, og der er derfor oftest ikke plads til en almindelig lift i vognen.

   

  Stort udvalg og flotte designs

  Hos BabySam finder du nogle af markedets bedste køreposer til dit barn. Vi fører kun de bedste brands, hvilket betyder, at du blandt andet finder Voksi, Easygrow og Sleepbag.dk blandt udvalget. Designet varierer utroligt meget, og nogle fås med lynlås imens andre fås med en slags foldefunktion. Derudover finder du dem i mange forskellige farver lige fra lyserød og grå til mørkeblå eller sort. De fleste køreposer er foret med plys eller andet blødt materiale, der er lækkert mod babyens hud og samtidig varmer godt. Samtidig er ydermaterialet ofte i et modstandsdygtigt materiale, der afviser både vind og vand.

   

  En kørepose til dit og dit barns behov

  Er du forvirret over de mange informationer og modeller, så får du her en quick guide til, hvilken kørepose, der vil være et godt valg for jer. Inden du vælger en kørepose, skal du nemlig afgøre, til hvilket køretøj du primært vil bruge den. Til klapvognen er det vigtigt, at der er huller til 5-punktselen, og så er det godt ikke at vælge den allertykkeste kørepose du kan finde, da den ofte bliver for stor til en klapvogn. Til autostolen giver det sig selv, at køreposen skal være endnu mindre. Ofte er det en god ide at købe en ”light” kørepose til netop autostolen, da den ikke fylder særlig meget og heller ikke overopheder dit barn imens I kører. Til barnevognen må køreposen gerne være stor og fyldig, især hvis du får et vinterbarn, der skal holdes ekstra varm på de kolde dage.

   

  Tjek vores udvalg ud hos BabySam

  Køreposer til din baby har vi massevis af, og her vil dit barn med garanti holdes varm samtidig med at køreposen skaber tryghed og hygge. Men køreposer er langt fra det eneste, du finder i vores store online udvalg. Faktisk har vi alt det, du mangler til dit barn, så overvejer du at købe en lift i stedet for en kørepose, så har vi selvfølgelig også et bredt sortiment af det i vores webshop. Og skulle du have lyst til at tjekke vores produkter ud i virkeligheden inden du beslutter dig, så kig forbi en af vores mange fysiske butikker. Vi har 29 på landsplan, så der burde være en butik i nærheden af dig. Kig forbi i dag eller bestil her på siden og få 365 dages returret på dine varer.