På grund af lagerflyt kan der opleves 1 dags længere leveringstid.
Relevans
Søg i resultater
Shop by
Nulstil
 • (1)
 • (2)
 • (2)
Mærke
Nulstil
 • (2)
 • (1)
 • (4)
Pris
Nulstil
389.00
669.00
Viser 2 ud af 2 produkter
Vis alle
Relevans
 • Søskendebræt Med Sæde - Sort
  Bumprider
  Søskendebræt Med Sæde - Sort
  669.00 DKK
  Online
  11 butikker
  Prismatch
 • Universal Ståbræt - Black
  Bumprider
  Universal Ståbræt - Black
  389.00 DKK
  Online
  15 butikker
  Prismatch
Side 1 ud af 1 | 2 ud af 2 produkter
1

Find det rette Bumprider ståbræt her

Det prisvindende brand udstyrer deres produkter med unikke egenskaber, der gør livet med børn en lille smule nemmere – ikke mindst, når du skal afsted med den lille i vognen og den store ved siden af. 

I dag findes der utroligt mange ting, der er helt uundværlige, når du har børn. Et ståbræt kan du måske nok godt leve uden, men ikke desto mindre, så synes vi, du er nødt til at opleve glæden ved det. Et Bumprider ståbræt er et af de mest smarte udstyr til barnevognen, hvis du har flere små børn. På ståbrættet kan dit barn få sig et hvil, imens I kan fortsætte turen uden sure miner, fordi der er en, der er ved at blive træt. De ståbræt fra Bumprider du finder lige her, er udstyret med to solide hjul, der glider let og problemfrit igennem gader og stræder. Stråbrætterne er universelle og passer dermed til alle barnevogne og klapvogne.

Måske kender du dit barn godt nok til at vide, at han eller hun sikkert heller ikke gider stå på brættet særlig længe? I så fald kan du købe et ståbræt med et smart sæde. Sædet er justerbart og aftageligt, og der medfølger desuden et greb, som dit barn kan holde fast i, imens I kører. Designet er enkelt og simpelt, men du kan vælge imellem et ståbræt i grå eller sort, eller et med få farvedetaljer. Står du imidlertid og mangler andet udstyr eller tilbehør til din barnevogn, så kan du med fordel følge linket og tjekke udvalget ud. Her finder du alt lige fra regnslag til seler, puder og kopholdere.

 

Kom godt på vej med et ståbræt

Har du endnu ikke oplevet glæden ved et ståbræt, så er det nu en mulighed med et godt Bumprider ståbræt her fra siden. Føler du dog, at du har brug for vejledning på området, så anbefaler vi dig at hyre en personlig rådgiver til en af vores fysiske butikker. Her får du en times uforpligtende vejledning, der kan gøre dig meget klogere på, hvilket ståbræt du bør vælge til dit barn. Er du til gengæld mere sikker i din sag, så er der naturligvis ingen grund til at vente – klik dit ståbræt hjem her fra siden i dag og se frem til levering i løbet af få hverdage.