Medlemstilbud! Spar 25% på badetøj, håndklæder & vandleg.

Værd at vide om barnevogne

Hvilken barnevogn skal jeg vælge?

Overvej først og fremmest, hvad dit behov er. Hvis du ønsker en barnevogn, som dit barn kan bruge i mange år, så bør du gå efter en barnevogn med et langt liggemål. De længste er 92-98 centimeter. Udover liggemålet kan du overveje: Er barnevognen nem at pakke sammen? Skal den have drejbare forhjul eller fire faste hjul? Vil du have en kombivogn eller barnevogn?

Hvornår skal jeg købe barnevogn?

Det er individuelt, hvornår man som forældre ønsker at købe en barnevogn. Nogle vil helst have den købt i meget god tid. Andre køber den først, når de er tæt på den forventede fødselsdato. Men generelt anbefales det, at du køber barnevognen et par måneder før termin. På den måde kan du nå at teste og samle barnevognen.

Emmaljunga barnevogne hos BabySam

En barnevogn er svær at komme udenom, hvis du har en baby på vej. Men det er også en af de største investeringer, man gør sig som vordende forældre, og derfor er det vigtigt at vælge den rigtige barnevogn. Mærket Emmaljunga tilbyder nogle forskellige serier af barnevogne, og her på siden kan du se nærmere på alle dem, vi tilbyder hos BabySam.

 

Tril afsted med en lækker barnevogn

Det tager ikke lang tid at konkludere, at Emmaljunga-barnevogne er skabt i eksklusive designs, og det er uanset, hvilken af dem du vælger. Vælger du en barnevogn fra NXT-serien, så får du fat i en tidløs barnevogn, der er skabt til netop at gå igen i generationer. Den ser fantastisk ud og føles lige sådan, når du kommer trillende ned ad gaderne. NXT er en barnevogn, der tilbyder masser af komfort for både dig og dit barn, og så fylder den meget lidt, når den er klappet sammen. Du kan også vælge en Big Star Supreme-barnevogn. Her får du en lidt større model, der er mere klassisk i udtrykket. Uanset hvilken stil du er til, så finder du Emmaljunga-barnevogne i topkvalitet og smukke designs her hos os. Vi har dem i farver som blå og rosa, men er du mere til et neutralt udtryk, så vælg en barnevogn i grå eller sort. Med Emmaljunga er mulighederne mange, og vi synes derfor, at du skal dykke ned her på siden og give dig god tid til at udvælge din favorit. Så kan du være sikker på at finde en barnevogn, der matcher dine ønsker og behov. I samme omgang kan du med fordel også overveje, hvilket barnevognstilbehør og -udstyr du kan få gavn af. Vi har en lang række af produkter såsom barnevognspuder, kopholdere, søskendebræt og meget andet, der helt sikkert vil gøre livet lidt nemmere, når du er på tur med dit barn.

 

Vælg Emmaljunga-barnevogne fra BabySam

Når det kommer til valg af barnevogn, så kan der være stor forskel på, hvilken stil man kan lide og hvilken størrelse, der vil være mest fordelagtig. Det er ikke altid et nemt valg, men det er en stor investering, og derfor er det vigtigt, at du vælger den rette vogn. Har du brug for rådgivning og vejledning på området, så kan du helt gratis og uforpligtende booke en personlig rådgiver til en af vores fysiske butikker. Her kan vi hurtigt spore dig ind på den rette barnevogn, og har du brug for at overveje det lidt ekstra, så kan du blot gå hjem og bestille den her på siden efterfølgende. Vi leverer i løbet af få dage.