Medlemstilbud! Spar 25% på badetøj, håndklæder & vandleg.

Godt at vide om kombivogne

Hvorfor vælge kombivogn?

Du kan med fordel vælge en kombivogn, hvis du ønsker at investere i en vogn, som dit barn kan bruge i længere tid. Det smarte ved en kombivogn er nemlig, at det kan være en barnevogn til din baby, og senere kan den forvandles til en klapvogn, når dit barn bliver ældre. Derudover kan kombivogne nemt foldes sammen og pakkes i et bagagerum, når familien skal tur.

Hvad er en kombivogn?

En kombivogn kan bruges både som barnevogn og klapvogn. Fra dit barn er spæd og op til 6-9 mdr. cirka, kan du bruge vognen som en traditionel barnevogn med lift, og når dit barn bliver ældre, kan du forvandle den til en klapvogn. De er typisk nemmere at folde sammen og pakke i et bagagerum. Dette giver stor fleksibilitet og funktionalitet for forældre, da de kan bruge den samme vogn i længere tid end normalt.

Praktisk kombivogn fra Emmaljunga

Brandet, der har eksisteret siden 1925 værner om det gode håndværk, og de er eksperter på området, når det gælder barnevogne. En Emmaljunga kombi er en vogn, der kombinerer både barnevognen og klapvognen. Dette er en fantastisk løsning til dig, der ikke har uanede mængder plads til opbevaring og derfor gerne vil slå to fluer med ét smæk. En kombivogn er desuden ofte mere kompakt end en barnevogn, og derfor er den nemmere at opbevare både derhjemme og i bilen. 

Rigtig mange forældre vælger at købe en smart kombivogn til deres børn, og det findes der mange gode grunde til. Køber du en Emmaljunga duovogn, så er det på sigt en billigere løsning, da du kun skal have den ene vogn, fremfor to forskellige. Kombivognen er oftest mindre end en barnevogn, og dermed er den nemmere for dig at navigere med, især i byen, i butikker, på caféer mm. Dog betyder størrelsen også, at liggemålet i vognen naturligvis er mindre, og at du derfor hurtigere er nødt til at overgå til klapvognsfunktionen – typisk omkring 1-års alderen. 

Emmaljungas kombivogne fås i flere forskellige farver, så du kan finde det design, du bedst kan lide. Vognen er udstyret med fire drejehjul, der gør det nemt at komme omkring hjørner. Derudover medfølger der et smart klapvognssæde, et solsejl, insektnet og flere andre ting. Når barnet skal til at bruge klapvognen, så kan den vendes, så barnet kigger ud mod verden. Der venter altså rigtig mange fantastiske fordele med din nye Emmaljunga kombi. Dyk derfor godt ned i modellerne lige her og find den, du bare må eje.

 

Glæd dig til at rulle afsted med en kombivogn

Med små børn i huset, er hverdagen ofte hektisk. Derfor gælder det om at gøre alting så lette som muligt for dig selv, og med en kombivogn fra Emmaljunga får du en lækker og praktisk vogn, som både du og dit barn vil få stor glæde af. Inden du bestiller din favorit hjem, så kig forbi vores side med tilbehør til vogne. Her kan du finde barnevognspuder, regnslag, kopholdere mm., der er gode accessories til din nye vogn. 

Er du lidt i tvivl om, hvilken vogn du skal vælge, så kan du altid finde den nødvendige rådgivning hos os. Vi står klar til at vejlede dig, og vil du gerne have vores fulde opmærksomhed, så overvej at booke en personlig rådgiver. Det er ganske uforpligtende, men kan til gengæld gøre dig meget klogere på din beslutning.