Medlemstilbud! Spar 25% på badetøj, håndklæder & vandleg.
Relevans
Shop by
Nulstil
 • (2)
 • (4)
 • (1)
Pris
Nulstil
299,40
499,00
Viser 4 ud af 4 produkter
Vis alle
Relevans
 • Regnslag Exclusive SMALL
  Emmaljunga
  Regnslag Exclusive SMALL
  499,00 DKK
  Online
  31 butikker
 • Regnslag Exclusive LARGE
  Emmaljunga
  Regnslag Exclusive LARGE
  499,00 DKK
  Online
  27 butikker
 • Regnslag exclusive small (2023)
  Varen udgår
  Kun i butik
  Emmaljunga
  Regnslag exclusive small (2023)
  299,40 DKK
  2 butikker
  Skarp pris
 • Regnslag Exclusive NXT90B
  Emmaljunga
  Regnslag Exclusive NXT90B
  499,00 DKK
  Online
  29 butikker
Side 1 ud af 1 | 4 ud af 4 produkter
1

Værd at vide om regnslag til vogne

Hvilket regnslag skal jeg vælge?

Vælg først og fremmest et regnslag til din barnevogn eller klapvogn, der passer i størrelse og pasform. Desuden bør du kigge efter vandsøjletrykket, reflekser, åndbarhed, om regnslaget har en åbning i fronten og om åbningen kan skærmes af, så det kan beskytte dit barn mod regn og vind. Ofte kan du finde regnslag, der passer specifikt til den vogn, du har - for eksempel fra Baby Jogger, Cybex eller Emmaljunga.

Kan man vaske et regnslag til barnevognen?

Ja, de fleste regnslag til barnevogne kan vaskes. Undgå dog at bruge blegemiddel eller skyllemiddel, da det kan beskadige materialet. Når du har vasket regnslaget, skal du lade det lufttørre. Undgå at tørre regnslaget i tørretumbleren eller hænge det i direkte sollys, da det kan beskadige materialet eller få det til at falme. Tjek altid vaskeanvisningerne på det specifikke regnslag.

Gode grunde til at investere i et regnslag

Det ene øjeblik kan solen skinne, og det næste kan en pludselig byge gøre selv den mest robuste barnevogn våd og kold. Det er sådan vi kender det danske vejr. Men når du er ude at trille med dit barn, har du ikke altid mulighed for at finde ly under et tag eller lignende. Derfor er et regnslag en nødvendighed for langt de fleste forældre, der bruger klap- eller barnevogne.

 

Et regnslag er designet til at beskytte dit barn mod regn, sne og andet vådt vejr. Det holder din barnevogn – og dermed dit barn – tørt og komfortabelt, selv når I er ude på en gåtur i det uforudsigelige danske vejr.

 

Men faktisk er det ikke kun dit barn, der kan drage fordel af et regnslag. Et regnslag kan også bidrage til at forlænge levetiden på din barnevogn eller klapvogn. Det beskytter nemlig stoffet, sædet og andre dele af vognen mod fugt og snavs, så du kan have glæde af din vogn i mange år fremover.

 

Et regnslag er faktisk heller ikke kun praktisk, fordi det holder vognen tør. Det kan også være en stor hjælp, når dit barn skal sove. Mange børn finder nemlig ro i det lille, hyggelige "rum", som regnslaget skaber omkring dem. Lyden af regndråberne mod vognen kan endda virke beroligende, og det dæmpede lys kan hjælpe dit barn til at falde i søvn.

 

Find det rigtige regnslag til din Emmaljunga-vogn
At finde det rigtige regnslag til din barnevogn, kombivogn eller klapvogn kan måske virke som en uoverskuelig opgave. Især fordi der efterhånden findes så mange forskellige modeller fra Emmaljunga og andre brands. Men hos BabySam har vi gjort det let for dig. Vi har et bredt udvalg af regnslag, der er skabt til at passe præcist til din vogn.

 

Hvis du er den stolte ejer af én af følgende modeller fra Emmaljunga, så kan du finde ét specifikt regnslag, der passer til alle disse modeller:

- Big Star SENTO MAX
- Big Star SENTO
- Big Star ALU S

 

Alle vores regnslag fra Emmaljunga er lavet af et vandafvisende materiale, og kommer med store reflekser samt en gennemsigtig front. Derudover har de udluftning i siderne.

 


Er det en kombivogn, du har derhjemme (eller ønsker at købe), så har du et par valgmuligheder fra Emmaljunga. Dit regnslag skal her enten hedde ‘Small’ eller ‘Large’. Vores Large model passer til et FLAT-sæde og liggedelen fra SENTO og NXT. Hvis du har et ERGO-sæde, så er det vores regnslag ‘Small’, du skal have fat i.

 

Har du en vogn fra Odder? Baby Jogger eller måske Bugaboo? Se hele vores udvalg af regnslag til vogne, og find den rette til dig.

 

Bestil dit regnslag og andet tilbehør fra Emmaljunga online hos BabySam
Foruden vores udvalg af regnslag, har vi også en række andre Emmaljunga-produkter, der kan være en stor hjælp i hverdagen. Vi har for eksempel kopholdere til din barne- eller klapvogn, så du nemt kan have din kaffe eller babyflaske med på gåturen. Vi har også pusletasker og organisere, der kan gøre det nemt at have alle de nødvendige ting med, når du og dit barn er på farten.

 

Og det bedste ved det hele? Du kan nemt bestille alle disse produkter online hos BabySam. Vi ved, at livet som forælder kan være travlt, og derfor har vi gjort det så nemt som muligt for dig at handle hos os. Du kan roligt sidde hjemme i sofaen og udforske vores udvalg, mens dit barn sover. Og når du har fundet de produkter, du har brug for, kan du bestille dem med et enkelt klik. Så tag et kig på vores udvalg af Emmaljunga-produkter og find det, der passer til dig og dit barns behov.