Bekids

møbler

Når børneværelset skal indrettes, er de store møbler såsom seng og pusleplads oftest at finde her. Hos BeKids finder du børnemøbler både til baby, men også til større børn. Designet er med et skandinavisk afsæt, hvor de rene linjer og bløde former karakteriserer møblerne.  

Alle BeKids møbler finder du kun hos BabySam - i vores fysiske butikker og her på webshoppen.

Oktober 2021 lancerede vi to møbelserier, skabt i samarbejde med den danske arkitektvirksomhed ”Says Who”. Serierne er skabt ud fra tanken om at gøre godt design tilgængeligt for alle.


Alle materialer er nøje udvalgt og gennemtænkt ned til den mindste detalje. Der har været stor fokus på de håndværksmæssige detaljer, så møblerne kan være med til at give et designmæssigt ’løft’ i ethvert værelse, og ses ikke som blot et praktisk møbel. Se mere nedenfor, hvor vi præsenterer BeKids CURVE Side by Side, baby, junor og puslebord og SPOKE tremmeseng og puslebord.    

OM SAYS WHO


Danske Says Who blev etableret i 2010 af Kasper Meldgaard og Nikolaj Duve. Sammen ønskede de at skabe en designvirksomhed, hvor design og ingenørskab går hånd i hånd og en designvirksomhed som skaber fremtidens møbler.


Says Who har rådgivet, designet, produktudviklet og lagt sidste hånd på vores nyeste Bekids møbler. Et samarbejde som vi er utroligt stolte af, da vi ved at de holdbare møbler vil vække glæde i mange år frem, grundet de solide materialer og det klassiske look.  

Kasper Meldgaard

Medstifter af Says Who

​​​​​​​

“Efter jeg selv er blevet forældre, og derfor kunde hos BabySam, har det været mit store ønske at skabe smukke, funktionelle og langtidsholdbare møbler til danske børn og børneværelser. Vi har designet en række elegante børnemøbler, som passer perfekt ind i den skandinaviske indretning og forhandles eksklusivt hos BabySam”

Om Says Whos' designproces


Når et nyt møbel bliver til, er Says Who inde over hele processen. Med baggrunde inden for design og produktudvikling, er Kasper Meldgaard og Nikolaj Duve selv dybt nede i alle detaljer, lige fra de første skitser til 3D modellering af hver model. Says Who varetager alle steps, hvilket skaber transparens i processen og sikrer de endelige produkter opnår den fineste forarbejdning og den bedste kvalitet.

CURVE

Side by SideSengen CURVE er lige så visuel flot, som den er funktionel og komfortabel. Som navnet antyder har den afrundede sider, hvilket giver den et roligt og indbydende look, som passer ind i de fleste hjem.


Side by Side sengen fra Curve serien kan bruges fra nyfødt, enten som vugge eller som side by side, da der til en start er mulighed for, at den ene side kan afmonteres, så du har baby helt tæt ved dig i løbet af natten. Som barnet bliver større og mere nysgerrig, kan siden sættes på igen. ​​​​​​​

Bekids curve side by side
Bekids curve side by side

CURVE

Babyseng


​​​​​​​Curve Baby kan bruges op til 4års alderen. Når dit barn har behov for mere selvstændighed, kan siden naturligvis tages af, så der er nem adgang til og fra sengen.


Med en sænket bund vil der altid være en naturlig sengehest kant, som sikrer at dit barn ikke falder ud af sengen når der soves trygt.

CURVE

Juniorseng


Bekids CURVE Junior er den ideelle seng til de lidt større børn. Juniorsengen måler 68x175 cm og kan bruges til dit barn måler 150 cm.


De afrundede hjørner giver en ro på værelset og inviterer også til at blive et hyggeligt opholdssted eller en lille sofa til dit barn.

CURVE

Puslebord


I samme CURVE serie finder du et puslebord, som således passer sammen med CURVE baby og junorsengene. Her får du et funktionelt bord lavet i massiv eg og med hvidmalet plade.


Møblet har to skuffer og en pusleenhed som let kan monteres, uden at lave huller i kommoden.

Bekids curve babyseng
Bekids curve juniorseng
Bekids curve puslebord

SPOKE

Tremmeseng & PuslebordMed serien SPOKE finder du tremmeseng og et puslebord, i et klassisk og moderne design. Begge er lette i sit udtryk grundet de enkelte detaljer, men alligevel markant i sin identitet, med sin flotte grå farve. Sengen kan bruges fra spæd t.o.m 4 årsalderen og bordet kan bruges fra spæd (med letaftagelig pusleenhed), til at være en almindelig kommode til større børn.   


Bekids spoke puslebord

Måske kender du allerede…


Nelly puslekommoden eller Karl og Ella puslekommode og seng, som har været en del af BabySam de seneste år og har været iblandt vores kunders favoritter. Dem finder du naturligvis stadig her på webshoppen og i vores fysiske butikker.


P.S. Du finder også madrasser fra Bekids, som passer til lige den seng du ønsker.

Karl Puslekommode
BeKids
Karl Puslekommode
2.199,00 DKK
Online
30 butikker
Nelly Puslekommode - hvid
BeKids
Nelly Puslekommode - hvid
1.999,00 DKK
Online
21 butikker

Læs også om

Bekids tøj

Se også alt

Legetøj fra Bekids   

Se også alle

Tekstiler fra Bekids