Shop SALE! Spar på alle kategorier her.
Relevans
2 produkter
Shop by
Nulstil
 • (2)
 • (2)
Kategori
Nulstil
Viser 2 ud af 2 produkter
Vis alle
Relevans
 • Lang & Kort Opbevaringsholder - dusty grey
  Leander
  Lang & Kort Opbevaringsholder - dusty grey
  379,00 DKK
  Online
  28 butikker
 • Lang & Kort Opbevaringsholder - capppuccino
  Leander
  Lang & Kort Opbevaringsholder - capppuccino
  379,00 DKK
  Online
  4 butikker
Side 1 ud af 1 | 2 ud af 2 produkter
1

Godt at vide om opbevaring til børneværelset

Hvordan opbevarer man pænt og nemt legetøj?

Den nemmeste måde at holde orden i legetøjet er ved at finde et godt opbevaringssystem. Her vælger mange at benytte sig af reoler, kommoder, bænke, kurve, kasser, hvor du både kan sortere legetøjet efter temaer og opbevare det ude af syne. Du kan med fordel lade dit barn være med til at vælge nogle opbevaringsmuligheder, som de vil elske at have på deres værelse.

Hvilke opbevaringsløsninger er bedst egnet til børneværelser?

De bedste opbevaringsløsninger til børneværelset er dem, der både er sikre og nemme for dit barn at tilgå. Vælger du opbevaring i børnehøjde, kan dit barn med selvstændighed finde sit yndlingslegetøj frem og selv rydde det op bagefter. Er børneværelset småt, kan det dog give god mening at udnytte højderne med hylder og kasser. Du bør selvfølgelig også altid have sikkerhedsforanstaltninger in mente.

Opbevarings kurve og kasser til legetøj

Som småbørnsfamilie er det nærmest umuligt at holde gulvet frit for legetøj, men har du alligevel mod på at give det et forsøg, så gælder det om at have nogle smarte opbevaringsløsninger klar. Til opbevaring af legetøj findes der er væld af gode bud online. Og ikke mindst hos BabySam har vi rigtig mange både flotte og praktiske muligheder for legetøjsopbevaring. Her på siden finder du diverse æsker, kasser og kurve fra mange lækre brands såsom LEGO Storage, Done By Deer og RICE. Du kan derfor finde mange fantastiske løsninger til opbevaring på børneværelset, men også til køkkenet eller stuen, hvor der især også ofte flyder med legetøj og ting og sager. Når der er bør i huset, så er rod og legetøj der flyder bare et faktum, der er svært at hamle helt op med. Dog kan rodet godt organiseres, så det bliver en pæn omgang rod, så at sige. Og hertil spiller de helt rette opbevaringskurve en stor og vigtig rolle. For med opbevaringskurve, der passer til resten af indretningen i det pågældende rum, så kan det næsten blive en fornøjelse at rydde op, efter at de små har terroriseret med legetøj over det hele.

 

Opbevaring af legetøj til børn

Er dit barn eksempelvis fan af LEGO, så vil det uden tvivl være et hit med nogle af deres opbevaringsklodser til børneværelset. Du finder dem i mange forskellige størrelser og ikke mindst farver, og du kan derfor kombinere dem på spændende måder. Hermed udgør det både en praktisk og i høj grad også en sjov, anderledes og æstetisk funktion. Til køkkenet eller stuen vil du som forælder måske sætte lidt mere pris på en løsning, som også passer ind i resten af indretningen, og som ikke ligefrem er LEGO klodser. Her kan du med fordel kigge nærmere på vores mange kurve i henholdsvis bomuld og canvas, hvor du finder mange forskellige farver og mønstre, der vil passe flot ind i dit hjem. Skulle du opdage, at dit barn slet ikke har legetøj nok til at fylde kurvene ud, så bare rolig – legetøj i alle dets afskygninger finder du naturligvis også her hos BabySam. Vi har legetøj til børn i alle aldre, uanset udviklingsniveau, interesser og behov. Legetøj som biler, bolde og musiklegetøj er oplagte ting at smide i en fælles pulje i en opbevaringskurv. Til gengæld er det endnu mere oplagt at smide LEGO klodserne i én stor LEGO opbevaringskasse.

 

Opbevaringskurve til ethvert behov

Hos BabySam har vi altid gode forslag til smarte og fordelagtige løsninger til dig, der har børn. Her finder du vores mange gode bud på opbevaringskurve, -kasser og -æsker til opbevaring af dit barns legetøj. Men har du overvejet, at de fine opbevaringskurve også kan bruges til meget andet end legetøj? Det kan fx være vasketøj, puder eller noget helt tredje. Mulighederne er mange, hvis blot du tænker lidt ud af boksen og er kreativ. Køb i dag og få dine varer leveret i løbet af få hverdage samtidig med 365 dages returret. Vi har alt det du har brug for og mere til, og vi bestræber os på altid at gøre det til en god oplevelse at handle hos os.