Relevans
Shop by
Nulstil
  • (9)
  • (1)
  • (5)
Kategori
Nulstil
Pris
Nulstil
224,96
740,00
Viser 11 ud af 11 produkter
Vis alle
Relevans
Side 1 ud af 1 | 11 ud af 11 produkter
1

Godt at vide om opbevaring til børneværelset

Hvordan opbevarer man pænt og nemt legetøj?

Den nemmeste måde at holde orden i legetøjet er ved at finde et godt opbevaringssystem. Her vælger mange at benytte sig af reoler, kommoder, bænke, kurve, kasser, hvor du både kan sortere legetøjet efter temaer og opbevare det ude af syne. Du kan med fordel lade dit barn være med til at vælge nogle opbevaringsmuligheder, som de vil elske at have på deres værelse.

Hvilke opbevaringsløsninger er bedst egnet til børneværelser?

De bedste opbevaringsløsninger til børneværelset er dem, der både er sikre og nemme for dit barn at tilgå. Vælger du opbevaring i børnehøjde, kan dit barn med selvstændighed finde sit yndlingslegetøj frem og selv rydde det op bagefter. Er børneværelset småt, kan det dog give god mening at udnytte højderne med hylder og kasser. Du bør selvfølgelig også altid have sikkerhedsforanstaltninger in mente.

Skab struktureret opbevaring med RICE-opbevaringskurve

Børneværelset er et rum for leg, udvikling og fantasi, og her spiller legetøjet en stor rolle. Med store mængder legetøj er det vigtigt at holde orden og struktur, så dit barn har plads til den gode leg og kan overskue indholdet. Hvis legetøjet er nemt at finde og i øvrigt har en fast plads i en opbevaringskurv, så vil dit barn bedre være i stand til selv at starte sine lege og også kunne hjælpe med at rydde op igen.

 

Hos BabySam kan du finde RICE-opbevaringskurve, der er håndlavede, i materialer som raffia fra Madagaskar og mange forskellige farver, såsom gul, grøn og rød. Disse opbevaringskurve er helt unikke med søde broderede detaljer, der ikke ses hos mange andre brands.

 

Du kan med fordel bruge farverne til at lave struktur, så dit barn ved, at den røde kasse eksempelvis indeholder LEGO og den grønne kasse udklædningstøj. Så længe dit barn ikke kan læse skilte, kan farvekoordinering være den rette hjælp. Du kan også finde opbevaringskasser med dyr på, som kan indeholde bamser, legetøjsdyr eller dit barns yndlingslegetøj. Kasserne kan med fordel placeres i en reol, så de står samlet – men de kan også bruges til at opbevare:

- alle favoritbøgerne ved siden af sengen til godnatlæsning

- alt det legetøj, der gerne må leges med i stuen, stående ved siden af sofaen

- legetøjsmad ved siden af legekøkkenet

- huer, handsker, tørklæder i garderoben

- bleer og vådservietter ved puslebordet.

 

Mulighederne er mange, men det vigtigste er, at dine kurve opfylder jeres behov og gør dagligdagen med leg nemmere.

 

RICE: Kvalitet og funktionalitet til hverdagen

RICE er et unikt og farverigt brand, der er kendt for at skabe håndlavede kvalitetsprodukter til mere glæde og funktionalitet i hverdagen - fra dit barns soveværelse til køkkenet. 

 

Alle produkter fra RICE bliver nøje testet, så de lever op til de højeste standarder. Genanvendelighed, holdbarhed og ekstraordinære designs er desuden i højsædet, ligesom også bæredygtighed og social ansvarlighed sætter rammerne for virksomhedens måde at tænke og arbejde på. Når du køber produkter fra RICE, så er du med til at støtte gode og ansvarlige processer.

 

Shop gode opbevaringsmuligheder og møbler hos BabySam

Udover de farverige kurve fra RICE tilbyder BabySam et bredt udvalg af andre opbevaringsløsninger. Ønsker du at supplere kurvene med nogle moderne foldbare kasser i forskellige størrelser, så tag eksempelvis et kig på 3 Sprouts. De foldbare kasser er nemme at flytte rundt på, og når de ikke er i brug, kan de foldes sammen og gemmes væk. Måske leder du specifikt efter kasser, der kan stables? Også det kan du finde i udvalget hos BabySam.

 

Hvad er et børneværelse uden komfortable møbler? En god seng til lange gode nætter, et bord- og stolesæt, som dit barn kan sidde ved i timevis og tegne, lave puslespil eller bygge LEGO. Vælg møbler, der passer til rummets størrelse og stil, og husk at prioritere kvalitet og sikkerhed.


Vi har også reoler, kommoder og pusleborde til børneværelset, og her er det vigtigt at tænke på både praktik og æstetik. Reoler bør være lave nok til, at dit barn selv kan nå bøger eller kasser, og samtidig rummelige nok til at opbevare en voksende  legetøjssamling. Kommoder og pusleborde skal let kunne trækkes ud og skubbes ind, hvad enten du skal bruge noget i skufferne, mens dit barn er på puslebordet, eller dit barn selv skal finde tøj i skufferne.

 

BabySam har et bredt udvalg af møbler og opbevaringsmuligheder, så du kan skabe den perfekte oase til dit barn på børneværelset. Produkterne er designet til at vokse med dit barn, så du kan være sikker på, at de vil være en del af dit barns værelse i mange år fremover.