Medlemstilbud! Spar 25% på badetøj, håndklæder & vandleg.
Relevans
Shop by
Nulstil
  • (14)
  • (5)
Pris
Nulstil
55,00
1.099,00
Viser 15 ud af 15 produkter
Vis alle
Relevans
Side 1 ud af 1 | 15 ud af 15 produkter
1

Godt at vide om opbevaring til børneværelset

Hvordan opbevarer man pænt og nemt legetøj?

Den nemmeste måde at holde orden i legetøjet er ved at finde et godt opbevaringssystem. Her vælger mange at benytte sig af reoler, kommoder, bænke, kurve, kasser, hvor du både kan sortere legetøjet efter temaer og opbevare det ude af syne. Du kan med fordel lade dit barn være med til at vælge nogle opbevaringsmuligheder, som de vil elske at have på deres værelse.

Hvilke opbevaringsløsninger er bedst egnet til børneværelser?

De bedste opbevaringsløsninger til børneværelset er dem, der både er sikre og nemme for dit barn at tilgå. Vælger du opbevaring i børnehøjde, kan dit barn med selvstændighed finde sit yndlingslegetøj frem og selv rydde det op bagefter. Er børneværelset småt, kan det dog give god mening at udnytte højderne med hylder og kasser. Du bør selvfølgelig også altid have sikkerhedsforanstaltninger in mente.

Bloomingville opbevaring hos BabySam

Har du besluttet dig for, at der skal styr på alt legetøjet derhjemme, så kan du komme rigtig langt med de smarte løsninger fra Bloomingville. Her på siden kan du kaste dig over både opbevaringskurve, -kasser, reoler og puffer med plads til opbevaring. Bloomingville er fantastisk dygtige til at skabe unikke designs. En opbevaringskurv er derfor ikke bare en opbevaringskurv, men er fx formet som hovedet på en bjørn eller en kat. Ligeledes er mange af deres andre produkter også udstyret med søde motiver og tiltalende farver, der helt sikkert vil tilføje et æstetisk element på børneværelset.

Er du bare vild med Bloomingville, så kan du heldigvis også finde mange andre lækre sager fra mærket lige her hos os. Ud over Bloomingville-opbevaring kan du nemlig også glæde dig over alt lige fra bamser og tæpper til billeder og uroer. Det er derfor muligt at indrette dit barns værelse med rigtig mange unikke ting fra det danske succesbrand, så hold dig ikke tilbage, men bestil i dag.

 

BabySam har alt til børneværelset

I forsøget på at indrette det perfekte og mest inspirerende børneværelse, så kan vi hos BabySam hjælpe dig godt på vej. Vi har nemlig alt i både møbler, plakater, tekstiler, lamper og legetøj, der alt sammen er med til at forme et spændende børneværelse. Vi gør os altid umage med at udvælge vores brands således, at her er noget for enhver, uden at det bliver på kompromis af hverken kvaliteten eller designet. Når du shopper her hos os, så kan du altid regne med lynhurtig levering i løbet af få hverdage. Desuden er det altid nemt for dig at ombytte dine varer, hvis du er kommet til at bestille en forkert farve eller størrelse hjem. Hvis du er i tvivl om noget, så er du altid velkommen til at kontakte os. Vi sidder klar til at besvare dine spørgsmål.