Slutspurt & VILDE tilbud! Shop Final SALE her.

Bogstaver til dør: Masser af muligheder

Hos BabySam finder du flotte træbogstaver til dør fra A til Å. Du kan bruge bogstaverne til at skrive dit barns navn på døren eller måske små ord som pynt på børneværelset. Som bogstaver i træ bliver det kun endnu flottere, fordi de vil stå i flot kontrast til eksempelvis en hvid farve og udstråler et moderne, nordisk look. Fordelen ved vores træbogstaver er, at du både kan placere dem på døren eller væggen.

 

Hvor de skal blive placeret, er helt op til dig. Vælger du at placere dem på ydersiden af døren, vil det være det første, dit barn ser, når han eller hun er på vej ind i værelset. Det kan skabe en særlig stemning, som alle kan se. Ligeledes kan du placere dem på indersiden af døren. På den måde vil dit barn altid kunne se bogstaverne, når han eller hun leger inde på værelset. 

 

Eller hvad med at sætte på reolen, badeværelset eller måske i entreen ved jakkerne? Er du en stor familie, kan du for eksempel sætte et enkelt bogstav ved hver knagerække. Så er der styr på jakker og huer. Faktisk er stort set alle muligheder åbne med bogstaver i træ. Det eneste, du skal bruge, er en god lim til bogstaver. Husk, du skal gøre overfladen ren og tør, før du sætter bogstaverne op. 

 

Med træbogstaver fra udvalget i BabySam kan du:

Pynte børneværelset op

Give børneværelset charme og et personligt udtryk

Skabe en overskuelig hverdag ved at sætte bogstaver i garderoben

 

Find træbogstaver fra Design Letters

Leder du efter hyggeligt og flot interiør til børneværelset eller hjemmet? Så er det oplagt med fine træbogstaver fra Design Letters. Det danske mærke producerer personlige produkter, som dit barn kan få glæde af - og så er det i rigtig fin kvalitet. 

 

Træbogstaver er desuden rigtig gode til nybagte forældre. Du kan vælge et forbogstav eller hele navnet og give det som en fin dåbsgave eller fødselsdagsgave. Perfekt til at pynte det lille rum op og skabe trygge samt hyggelige rammer.

 

Vidste du, at vi har meget mere end blot bogstaver fra Design Letters? Dansk design er virkelig i højsædet, og det er vi selvfølgelig vilde med hos BabySam. Derfor kan du også find søde flasker, glas, tallerkner og børnebestik med bogstaver på. Alt sammen fra Design Letters. Find alt fra Design Letters hos BabySam.

 

Kig også i vores udvalg af eksklusive mærker og find et, du kan lide. 

 

Køb bogstaver i træ hos BabySam

Hos BabySam elsker vi charmerende interiør og godt håndværk til børn. Derfor kan du naturligvis finde træbogstaver hos os. Køber du dem online hos os, er vi lynhurtige til at levere dem inden for 1-2 hverdage. Du er også velkommen til at besøge vores landsdækkende butikker. Her kan du møde et imødekommende og erfarent personale, parate til at hjælpe dig.