Slutspurt & VILDE tilbud! Shop Final SALE her.

DESIGN LETTERS-bogstaver

Brandet, der er grundlagt i 2009, har hurtigt opnået stor succes med deres designs, der er præget af bogstaver og tal, som er tegnet af vores egen danske designer Arne Jacobsen. Med bogstaverne fra DESIGN LETTERS kan du være kreativ og indrette børneværelset med søde statements, eller måske dit barns navn på døren. Den verdenskendte arkitekt og designer er kendt i store dele af verden, ikke mindst for sine møbelklassikere, og det gør dette samarbejde med DESIGN LETTERS til noget helt særligt. Her kan du via simple bogstaver skabe et minimalistisk og klassisk udtryk på børneværelset. Og du kan naturligvis sagtens tilsætte møbler og interiør i flotte farver sammen med de personlige DESIGN LETTERS-bogstaver.

 

Indret børneværelset med DESIGN LETTERS-bogstaver

I bestræbelsen på at indrette det perfekte børneværelse, hvor dit barn kan lide både at være, sove og lege, så er der mange ting, der gør sig gældende. Der skal være en hyggelig stemning, som lægger op til sjov leg og som gør, at dit barn føler sig tryg på værelset. Med DESIGN LETTERS-bogstaver tilføjer du et unikt element af design til børneværelset, og det gør det muligt at sende et sødt budskab på værelset. Er dit barn nået skolealderen, så vil han eller hun sikkert elske at tage del i den kreative proces omkring opsætningen af bogstaverne på værelset. Er du bare vild med DESIGN LETTERS generelt, så gå ikke glip af de mange andre produkter fra brandet også. Du kan både finde de populære bogstavkopper, bestiksæt, tallerkener eller klodser. Alt sammen finder du til skarpe priser, og også nogle gange på tilbud, hvis du er heldig. Her er mulighederne mange, og de flotte bogstaver fra brandet finder du i forskellige farver, så du kan få dem til at matche resten af børneværelset.

 

Alt i interiør hos BabySam

Hos BabySam ved vi, hvor vigtigt det er at indrette et både praktisk, funktionelt og æstetisk børneværelse. Derfor har vi samlet en lang række fantastiske brands, der tilbyder lige præcis de produkter, du står og mangler. Vi synes, at der er rigtig mange skønne muligheder med DESIGN LETTERS-bogstaver, og derfor er vi glade for at tilbyde dem her i vores webshop. Køber du her fra siden i dag, så leverer vi til dig i løbet af kun 1-3 hverdage. Du er naturligvis også altid velkommen til at kigge forbi en af vores mange fysiske butikker, som ligger fordelt rundt omkring i hele landet. Her kan du få kompetent vejledning og rådgivning, hvis du er i tvivl om, med hvilke produkter du skal indrette børneværelset.