Shop SALE! Spar på alle kategorier her.

Sebra-bogstaver

Når det kommer til indretningen af børneværelset, så er der mange ting, du bør overveje. Et velindrettet børneværelse sørger i højere grad for, at dit barn har lyst til at opholde sig i værelset. Ikke mindst omkring sengetid er det vigtigt, at dit barn føler sig godt tilpas i værelset, så han eller hun kan føle sig tryg igennem natten. Sebra er et brand, der er eksperter på området omkring indretning af børneværelset, og herfra finder du et væld af skønne møbler, tekstiler og meget andet. Det danske brand har siden 2004 designet produkter til børn, der er til for at skabe en hyggelig stemning og samtidig bidrage til sjov leg. Brandet er blandt andet kendt for de smukke tremmesenge, der vokser med barnet, men også for et væld af andre lækre sager.

 

Vær kreativ med Sebra-bogstaver

Med de separate bogstaver fra Sebra er det virkelig muligt at være kreativ på børneværelset. Her kan du både skrive dit barns navn på døren, men du kan også kreere længere tekster eller statements til væggen. Med Sebra-bogstaver kan du altså tilføje et helt særligt element til børneværelse, der skaber masser af personlighed. Hvis dit barn er nået skolealderen og så småt selv er begyndt at skrive og stave, så vil han eller hun helt sikkert elske at være med til at skabe ord på værelset. Det kan ovenikøbet vise sig at være ganske lærerigt for det barn, der bare er helt ivrig efter at blive kendt med bogstaver.

Bogstaverne fra Sebra er fremstillet i kirsebærtræ og har dobbeltklæbende tape på bagsiden, der gør det nemt for dig at påføre dem på døren, væggen, skabet, vinduet eller hvor end, du har planer om det. Vælg dem i lyserøde, grønne eller grå, eller kombiner dem på kryds og tværs for få lidt mere sjov og ballade ud af det.  

 

Find alt fra Sebra hos BabySam

Er du helt vild med Sebra, så forstår vi det godt. Her får du nemlig nogle skønne kvalitetsprodukter til små priser. Designet er skandinavisk og ofte minimalistisk, og så er farverne holdt i sarte toner. Ud over de fine Sebra-bogstaver kan du også bestille alt lige fra rangler og puslespil til plysdyr, uroer og spisesæt fra det danske brand. Vi sidder altid klar til at modtage din bestilling, men du er naturligvis også altid velkommen til at dukke op i en af vores fysiske butikker. Vi har butikker fordelt over hele landet, og vi har derfor helt sikkert en BabySam-butik i nærheden af dig