Relevans
Søg i resultater
Shop by
Nulstil
  Mærke
  Nulstil
  • (1)
  • (5)
  • (1)
  Pris
  Nulstil
  19.98
  19.98
  189.5
  189.5
  19.98 189.50
  Viser 7 ud af 7 produkter
  Vis alle
  Relevans
  • Ferm Living LED Pære 2 stk
   ferm Living
   Ferm Living LED Pære 2 stk
   19.98 DKK
   Før: 49.95 DKK
   Online
   2 butikker
   Spar 60%
  • Lamaen Lulu natlampe med usb oplader
   Tiny Tot
   Lamaen Lulu natlampe med usb oplader
   99.98 DKK
   Før: 249.95 DKK
   Online
   9 butikker
   Spar 60%
  • Vaskebjørnen Carlo Natlampe Med USB Oplader
   Tiny Tot
   Vaskebjørnen Carlo Natlampe Med USB Oplader
   124.98 DKK
   Før: 249.95 DKK
   Online
   26 butikker
   Spar 50%
  • HARRY Musical Projector
   ZAZU
   HARRY Musical Projector
   189.50 DKK
   Før: 379.00 DKK
   Online
   2 butikker
   Spar 50%
  • Uglen Otto Natlampe Med USB Oplader
   Tiny Tot
   Uglen Otto Natlampe Med USB Oplader
   124.98 DKK
   Før: 249.95 DKK
   Online
   14 butikker
   Spar 50%
  • Væglampe Ræv
   Tiny Tot
   Væglampe Ræv
   99.98 DKK
   Før: 199.95 DKK
   Online
   28 butikker
   Spar 50%
  • Væglampe Hjerte
   Tiny Tot
   Væglampe Hjerte
   99.98 DKK
   Før: 199.95 DKK
   Online
   28 butikker
   Spar 50%
  Side 1 ud af 1 | 7 ud af 7 produkter
  1

  Søde og sjove lamper til børneværelset

  Dykker du ned i udvalget af lamper her på siden, så vil du hurtigt opleve, at vi har utroligt mange søde og sjove lamper, der vil skabe god stemning på ethvert børneværelse. Vælg imellem populære brands som FERM Living, Lapin&Me og mange andre, der alle leverer lamper af høj kvalitet og i flotte designs. Du finder både væglamper, sengelamper, vågelamper og andre typer, så du kan vælge lige præcis den lampe, du tror dit barn vil få mest glæde af. Find fx fine lamper formet som biler, dyr og så videre. Hver især skaber de et hyggeligt lys, som dit barn kan blive helt fortryllet af at kigge på, og som han eller hun trygt kan falde i søvn eller vågne op til. Så kan du som forælder roligt lægge dit barn til at sove alene på værelset, og vågner dit barn i løbet af natten, så er der altid noget lys i nærheden til at berolige barnet.

   

  Pas på de små

  Årsagen til, at børnelamper er en hel kategori for sig selv er, at de er lavet i et design, der gør lamperne børnevenlige, så at sige. Det betyder altså, at lamperne er designet således, at barnet ikke kan komme til skade, hvis det bliver lidt for nysgerrigt og begynder at pille ved lampen. Ofte er pæren helt gemt væk under fx en svane eller en Bambi, som du kan se her på siden. Vælger du en batterilampe, så er batterierne oftest skruet fast, så barnet ikke kan pille dem ud. Ligeledes er mange børnelamper lavet med LED, som sikrer, at lyskilden ikke bliver varm og brænder de små fingre af. Der er altså flere gode grunde til, at du bør vælge en decideret børnelampe frem for at gå ud og købe en helt almindelig bordlampe fx.

   

  Et godt lys skal man aldrig undervurdere. Lyset har nemlig en overraskende stor effekt på os mennesker, ikke mindst dagslyset selvfølgelig. Men faktisk har det også betydning, hvilket kunstigt lys vi er omgivet af, når vi er derhjemme, på arbejde, i daginstitutionen osv. Derfor er det vigtigt du også tænker god belysning ind, når du indretter dit barns værelse. Der skal være et godt lys til når han eller hun vil lege, og en lidt mere dæmpet belysning til når barnet skal falde til ro og sove.

   

  Køb en natlampe og skab tryghed

  Alle børn har brug for tryghed, og når barnet bliver stor nok til at skulle begynde at sove alene, så er det vigtigt at få skabt nogle gode rammer omkring nattetimerne, så dit barn kan sove trygt og roligt. Hertil kan en natlampe gøre underværker. Natlampen skal naturligvis placeres tæt på dit barn, så han eller hun hurtigt kan tænde og få lys i løbet af natten. De fleste af vores lamper her på siden egner sig perfekt som natlampe til børneværelset. Lyset må ikke være for skarpt, men skal gerne være roligt og afdæmpet således, at dit barn også sagtens kan falde i søvn med lyset tændt uden at føle sig generet. En natlampe vil altså i høj grad komme dit barn til gode, men det vil faktisk også skabe mere tryghed for dig som forælder. Så kan du med ro i sindet lade din guldklump falde i søvn på værelset, og det vil også give dig en bedre nattesøvn. Køb en sød natlampe, der passer ind i resten af indretningen på børneværelset. Måske er dit barn vild med biler eller kaniner, og i så fald kan du købe en flot natlampe, der er formet herefter. En natlampe kan også skabe hygge omkring en spændende godnathistorie, og der er altså mange gode grunde til, at investere i en natlampe her fra siden.

   

  Vælg børnelamper hos BabySam

  Er du altså på jagt efter en vågelampe til din baby eller en sjov robotlampe til din dreng, så finder du det her hos os. En vågelampe er en perfekt løsning til din baby, eller hvis du har et større barn, der ikke er så glad for mørke. Denne type lampe giver nemlig ikke særlig meget lys, men er bare en slags støvet lysplet ud fra væggen, som ofte er nok til at barnet føler sig mere tryg og bedre kan orientere sig, hvis det vågner om natten. Mangler du andre ting til indretningen af børneværelset, så finder du hos os heldigvis et væld af smarte varer, der vil pryde værelset hvad end du har en dreng eller en pige. Her kan du se alt hvad vi har af interiør og indretning, og du finder alt lige fra plaider og tæpper til legetelte, wallstickers og plakater. Køb dine varer hjem i dag og modtag dem i løbet af få dage, så du hurtigt kan komme i gang med indretningen. Vi tilbyder landsdækkende returret i hele 365 dage, og det er uanset om du handler her i vores webshop eller besøger en af vores mange fysiske butikker. Skynd dig blot at udvælge dine favoritvarer i dag.