Relevans
Søg i resultater
Shop by
Nulstil
  • (8)
  • (2)
  • (1)
Mærke
Nulstil
  • (1)
  • (2)
  • (2)
  • (1)
  • (1)
  • (2)
Materiale
Nulstil
  • (1)
Pris
Nulstil
199.00
1,549.00
Viser 9 ud af 9 produkter
Vis alle
Relevans
Side 1 ud af 1 | 9 ud af 9 produkter
1

Legetelt til børneværelset

Køb et legetelt og giv dit barn sit helt eget frirum, hvor han eller hun kan skabe en helt anden verden væk fra hverdagen. Selvom legehulen blot er placeret på børneværelset, så giver det anledning til en masse fantasifuld leg, og du vil opleve at dit barn pludselig kommer og vil vise dig en opdigtet politistation, eller et slot, hvor din pige spiller hovedrollen som prinsesse. Har du andre sjove rekvisitter at tilføje til legen, så vil dit barn elske det. Jo flere ting der kan bidrage til legen, jo bedre er det som regel. Alle vores telte her på siden er utroligt nemme at håndtere. De kan let flyttes rundt på værelset, og insisterer dit barn på at tage teltet med på strand- eller skovtur, så er det bestemt heller ikke noget problem. Mange af teltene kan nemlig også maskinvaskes på skåneprogram, så du nemt og hurtigt har et flot og rent telt efter en beskidt tur ud i det blå.

 

Pop up-telt og tipi telt

Et pop up-telt er en smart løsning, da det som navnet antyder nemt og hurtigt kan slås op. Dette telt er oplagt at have med på farten, når I skal have hele familien med på tur. Især om sommeren er det ideelt, da et pop up-telt kan skabe både læ og skygge for de små størrelser. Det beskytter mod solens farlige UV-stråler, og er samtidig et perfekt sted for dit barn at tage en lur, når turen begynder at tære på de små kræfter. Når teltet er klappet sammen, fylder det nærmest ingenting, og det er derfor et perfekt soltelt at have med på tur. Søger du derimod et telt, der kan sætte gang i fantasien og lægger op til timevis af sjov leg med dit barn, så overvej et af vores flotte tipi telte. Med dette telt kan du nemt finde præriestemningen frem og lade dit barn være indianer eller pocahontas for en stund. Et tipitelt kan ligeledes nemt slås sammen og pakkes væk, når dit barn ikke længere synes det er interessant.

 

Skab glæde med et legetelt

Har dit barn fødselsdag i nærmeste fremtid og overvejer du at købe et legetelt som fødselsdagsgave, så kig her på siden og se vores flotte udvalg. Et legetelt vil uden tvivl skabe begejstring hos dit barn og han eller hun vil glæde sig til stolt at vise det frem til alle, der kommer på besøg. En legehule er samtidig et oplagt sted at skabe et rum, hvor du kan være alene med dit barn om fx at læse en god bog inden sengetid. Når du overvejer, hvilket legetøj du skal købe til dit barn, så skal du først og fremmest afgøre, hvor den skal stå og hvor meget plads der er netop der. Herefter har du helt sikkert nogle præferencer i forhold til design. Skal den være blå eller lyserød, mønstret eller mere neutral i farven? Har du flere børn, som skal deles om legeteltet, så er det oplagt at købe et design, der er kønsneutral. Mulighederne er mange, så tjek vores udvalg ud og find din favorit.

 

BabySam er din forhandler

Hos BabySam sætter vi stor pris på vores kunder, og derfor får du altid en række fordele med, når du handler hos os. Hvad end du handler online eller i vores fysiske butikker, så får du altid 365 dages returret. Inden du sender en bestilling afsted, bør du derfor kigge rundt i vores udvalg af andre spændende varer også. Du kan eksempelvis købe nogle bløde og søde puder til at indrette legeteltet med. Eller hvad med nogle plaider eller tæpper til at skabe ekstra meget hygge? Vores udvalg af varer er altid stort og bredt, og dette gør os til mange forældres foretrukne webshop.