Slutspurt & VILDE tilbud! Shop Final SALE her.

I BabySam har vi en meget flad organisation. Det betyder, at der ikke er langt i mellem de forskellige led og mange beslutninger træffes faktisk ude i butikkerne. Alle vores butikker har en Butikschef som er ansvarlig for den daglige drift i butikken, Butikschefen referer til en Regionschef som har ansvaret for en række butikker.

I butikken er der også en Souschef som er Butikschefens højre hånd og stedfortræder. Souschefen er også ledelsesaspirant og er typisk i rollen i et par år indtil, vedkommende er klar til selv at blive Butikschef.


Alt efter butikkens størrelse er der, ud over lederteamet, sælgere på fuldtid, deltid og weekendbasis. Som sælger har man typisk sit eget ansvarsområde hvor der er rig mulighed for at være kreativ og arbejde med varerne. Den vigtigste opgave er dog, salg og rådgivning til vores kunder. Alle vores sælgere kommer igennem et introduktionsforløb hvor de får en god oplæring i vores produkter. Efter at have været igennem dette, er de klar til at sælge og er certificerede i barnevogne og autostole.

Jobtyper i vores butikker

Butikschef

Du har det overordnede ansvar for butikken, herunder salgsbudgetter, personaleledelse, kampagner, kundeservice osv. Vi lægger stor vægt på salgsledelse og forventer, at vores butikschefer er den drivende kraft i butikken. Ansøg lige her.


Souschef

Du er butikschefens højre hånd og stedfortræder. En stilling som souschef er typisk et springbræt til at blive butikschef, da du her lærer organisationen at kende indefra og hvad det vil sige at lede en BabySam. Du er selvfølgelig en effektiv sælger og forstår dig på godt købmandskab. Ansøg lige her.


Rådgiver​​​​​​​

Du har konkurrencementalitet og sætter en ære i det gode salg. Du ligger helst øverst på vores topsælgerliste hver eneste uge og arbejder hårdt for at nå de fastsatte mål. Vi tilbyder salgstræning, konkurrencer med mulighed for at optjene bonus og så kårer vi selvfølgelig vores bedste sælgere hver eneste uge. Ansøg lige her.

Salgsassistance/Junior rådgiver

Du fungerer som sælger og butiksmedhjælper, men ikke nødvendigvis på fuldtid. Hvis du er under uddannelse tager vi selvfølgelig hensyn til dette. Stillingen er for dig, som gerne vil have foden indenfor og prøve af, om du er en BabySam supersælger eller en BabySam leder. Sammen finder vi ud af, hvilken vej, der er noget for dig. Ansøg lige her.

Ungarbejder

Du fungerer som medhjælper i butikken og på lageret og er dermed en vigtig del af butikkens drift. Du kommer tidligt ind i vores organisation og har mulighed for at udvikle og videreuddanne dig hos os. Lige meget hvilken vej du ønsker at gå, er der plads til både job og uddannelse. Ansøg lige her.


Administration

I BabySam har vi også en række funktioner som sidder på vores hovedkontor og sørger for den daglige support til butikkerne. Her er afdelinger såsom Økonomi, Indkøb, Marketing, HR og IT. Ud over det, så har vi også en afdeling som tager sig af alt B2B salg og selvfølgelig en e-commerce afdeling. BabySams hovedkontor er placeret i Rødovre hvor de administrative funktioner sidder. Ansøg lige her.​​​​​​​​​​​​​​