Slutspurt & VILDE tilbud! Shop Final SALE her.

Godt at vide om badelegetøj til baby

Hvornår giver man babylegetøj?

En baby har godt af legetøj helt fra fødslen, da det er med til at stimulere deres sanser og udvikling. En nyfødt har dog brug for simpelt legetøj, som eksempelvis en blød bamse, stof-sansebøger i sort-hvid og et aktivitetstæppe med spændende ting at kigge på samt lytte til. Jo ældre din baby bliver, jo mere “avanceret” legetøj kan du købe.

Hvorfor kan badelegetøj være godt for baby?

Badelegetøj kan for det første være en god måde at aflede og underholde din baby, når de er i bad, da ikke alle babyer er trygge ved badeseancen. Derudover kan badelegetøj være med til at udvikle de motoriske evner samt stimulere din babys syns-, føle- og høresans, alt efter hvilket legetøj du anskaffer.

Oball badelegetøj hos BabySam

Det er aldrig for tidligt at introducere dit barn til badelegetøj fra det populære Oball. En ting, der går igen i det meste af legetøjet er den bløde plastik, der er fyldt med store huller, som dit barn kan holde godt fast i. Derfor er det slet ikke så sært, at både børn og forældre er vilde med Oball, og som en ekstra bonus kan du finde legetøj til skarpe priser, hvor de fleste kan være med.

 

Det er ikke alle børn, der synes det er lige sjovt at gå i bad, for der er ofte andre ting, de meget hellere vil bruge tiden på, som fx bare at lege. Med Oball badelegetøj bliver badetiden pludselig meget sjovere. Så kan dit barn nemlig lege samtidig med, at badet bliver overstået, og så bliver det også pludselig meget nemmere for dig som forælder. Her på siden kan du finde vandlegetøj i form af bolde, ænder og diverse andre figurer. Det er naturligvis fremstillet til at kunne tåle vand, men står du og mangler andet legetøj til dit barn, så har Oball et stort udvalg at vælge imellem.

 

Ud over badelegetøj, kan du fra Oball nemlig også finde et spændende udvalg af legetøjsbiler, aktivitetsbolde og meget andet, som vil være både underholdende og læringsrigt for dit barn at lege med. Læn dig derfor godt tilbage i sofaen i dag og udvælg alt det, du bare ikke kan undvære til din guldklump.

 

Vi har legetøj til alle børn

Hos BabySam er det muligt at finde legetøj til børn i alle aldre. Vi har det til piger og drenge, uanset om interessen falder på udendørslej, kreativ leg, musikleg eller noget helt andet. Her er mulighederne mange, og derfor er vi sikre på, du kan finde noget legetøj, dit barn vil blive glad for. Vi forsøger altid at gøre det nemt for dig at handle hos os, og det gør vi blandt andet ved at tilbyde lynhurtig levering samt billig fragt. Skulle du være i tvivl om noget undervejs så husk, at du altid må give os et kald på tlf. 70 11 30 10. Her sidder vi klar til at hjælpe dig videre med din bestilling.