Slutspurt & VILDE tilbud! Shop Final SALE her.
Relevans
13 produkter
Shop by
Nulstil
  • (2)
  • (1)
Lagerstatus
Nulstil
  • (12)
  • (8)
Alder
Nulstil
  • (11)
  • (12)
  • (1)
Certificering
Nulstil
  • (4)
Pris
Nulstil
74,95
399,95
Viser 13 ud af 13 produkter
Vis alle
Relevans
Side 1 ud af 1 | 13 ud af 13 produkter
1

Godt at vide om trækdyr

Hvorfor bruge et trækdyr?

Et trækdyr er et sjovt og udfordrende legetøj, som giver børn mulighed for at tage på eventyr rundt omkring i huset og udfordre deres motorik og balance, når de navigerer rundt om møbler, genstande og dørtrin. Det kan være en sjov og lærerig måde for børn at udvikle deres færdigheder, samtidig med at de har det sjovt med deres trækdyr.

Hvilket trækdyr skal jeg vælge?

Mange børn kan lide trækdyr, der har form som dyr. Elefanter, giraffer, ænder og skildpadder er bare nogle af de mange trækdyr, du kan vælge til dit barn. Du kan både vælge fine og dekorative trækdyr i træ eller mere farverige trækdyr i hård plastik. Overvej dit barns interesser. Legetøjet skal selvfølgelig appellere til deres interesse.

Søde og sjove trækdyr til børn

Her på siden finder du vores udvalg af søde og sjove trækdyr til børn. Når dit barn nærmer sig 1 års alderen og så småt begynder at komme op at stå og gå, så er det vigtigt at gøre det til en god oplevelse for barnet, så han eller hun får mod på mere. Et trækdyr kan nemt være en god motivationsfaktor for dit barn, da det kan være en tro følgesvend, som dit barn helt sikkert vil trække med rundt i hele huset. Det er ingen hemmelighed, at børn skal underholdes, men med lidt forskellige midler kan du gøre det lidt nemmere for dig selv som forælder. Et trækdyr vil helt sikkert give dit barn nogle gode gåture rundt omkring i huset, og det kan også være med til at udfordre dit barn, da det ikke altid er nemt at få trækdyret med rundt omkring møbler, genstande og dørtrin. Det kan derfor være med til at styrke barnets motorik og balance.

 

Her på siden har vi flere forskellige trækdyr. Nogle er lavet af træ imens andre er hæklet, men fælles for dem alle er, at det er søde og børnevenlige motiver. Hos BabySam tilbyder vi en masse legetøj, der opfordrer dit barn til at komme op at gå og stå. Vi har eksempelvis også gåvogne og –stole, der støtter dit barn og gør ham eller hende mere tryg ved at komme op på to ben. Hos BabySam tilbyder vi altid gode råd og vejledning, hvis du er i tvivl om, hvilke produkter du skal købe til dit barn. Faktisk kan du helt uforpligtende booke en personlig rådgiver til en af vores fysiske butikker. Det koster ingenting, men til gengæld kan du blive meget klogere på, hvad der er det rigtige for dig og dit barn.