Spar 25-40% på ALT tøj & sko! Shop Mid Season Sale.

Godt at vide om badelegetøj til baby

Hvornår giver man babylegetøj?

En baby har godt af legetøj helt fra fødslen, da det er med til at stimulere deres sanser og udvikling. En nyfødt har dog brug for simpelt legetøj, som eksempelvis en blød bamse, stof-sansebøger i sort-hvid og et aktivitetstæppe med spændende ting at kigge på samt lytte til. Jo ældre din baby bliver, jo mere “avanceret” legetøj kan du købe.

Hvorfor kan badelegetøj være godt for baby?

Badelegetøj kan for det første være en god måde at aflede og underholde din baby, når de er i bad, da ikke alle babyer er trygge ved badeseancen. Derudover kan badelegetøj være med til at udvikle de motoriske evner samt stimulere din babys syns-, føle- og høresans, alt efter hvilket legetøj du anskaffer.

Bæredygtigt badelegetøj fra PlanToys

PlanToys har fokus på at fremstille legetøj til børn i bæredygtige og miljøvenlige materialer. De synes nemlig, det er vigtigt at lade børn vokse op med en forståelse og en respekt for den natur, de lever i. Derudover kan du fra PlanToys også regne med at finde legetøjet i nogle yderst fine designs i skønne naturlige farver – og det gælder også PlanToys badelegetøj.

 

Mange børn synes, det er kedeligt at gå i bad, for de vil meget hellere bruge tid på at lege. Med badelegetøj bliver det hele lidt sjovere for både dit barn, men også for forældrene, der ikke længere skal kæmpe med et utilfreds barn. Her kan dit barn nemlig lege sjove leget alt imens håret bliver vasket. Hos BabySam tilbyder vi forskelligt badelegetøj fra PlanToys. Vælg fx et badesæt med flere forskellige dyr fra havet, eller gå med en klassisk sejlbåd. Alt legetøjet her på siden er fremstillet i det såkaldte PlanWood, der er brandets eget bæredygtige materiale, der selvfølgelig kan tåle masser af vand.

 

Er du vild med det fine badelegetøj fra PlanToys her, så må du ikke gå glip af de mange andre lækre produkter fra brandet. Her finder du nemlig både legemad, puslespil, gribelegetøj, smarte gåvogne og meget andet. Ikke nok med, at du kan glæde dit barn med nyt, underholdende legetøj, så er du også god ved miljøet, når du shopper her på siden.

 

Køb sjov badelegetøj hos BabySam

Leder du efter sjov badelegetøj til dit barn, så er du kommet til det rette sted. Hos BabySam er vi nemlig eksperter på området, og det er din garanti for at få fingrene i nogle gode, lækre og spændende produkter til dit barn. Vi kan dog også byde på meget andet end badelegetøj, og derfor anbefaler vi naturligvis, at du går vores forskellige kategorier igennem, før du sender din bestilling afsted. Her er desuden ofte mange penge at spare, hvis du holder godt øje med vores tilbud. Bestiller du i dag, kan du se frem til levering i løbet af få hverdage. Er du utålmodig, kan du også vælge at kigge forbi en af vores fysiske butikker i dag. Her står vi klar med en masse skønne brands og produkter, samt kompetent rådgivning, hvis du måtte have brug for det. Vi glæder os til at se dig.