Vi har vilde fødselsdagstilbud! Se dem alle her.

Godt at vide om bamser til baby

Hvornår må børn få bamser?

En baby kan få glæde af en bamse allerede fra fødslen. En blød bamse er nemlig med til at stimulere deres sanser, hvis den bruges ved legetid. Men det er som regel først fra 12-måneders-alderen, at børn for alvor knytter sig til en bamse. Bemærk, at bamser ikke bør ligge i sengen sammen din sovende baby, før de er gamle nok til selv at fjerne sig fra en bamse, der ligger over dem.

Kan man vaske sine bamser?

Nogle bamser kan vaskes, og andre kan ikke. Dette fremgår ofte af en lille vaskeanvisning på bamsen, ligesom dem du finder på tøjet. Som regel er det ikke nødvendigt at vaske en bamse, medmindre der er sket et omfattende uheld. Er der kommet gylpepletter eller snavs på bamsen, kan du nøjes med at rense det af i håndvasken.

Gurli Gris-bamser

I serien hersker ingen ondskab, hvilket også er årsagen til, at mange forældre trygt lader deres barn blive opslugt af Gurli Gris og hendes forunderlige verden. Børn har det ofte med at blive meget tilknyttet til ting de ser på TV og ting, de kan identificere sig med. Derfor er det ikke så sært, hvis dit barn pludselig har udviklet en sød og uskyldig besættelse af alt, der har med Gurli Gris at gøre – det eneste du kan gøre, er at bidrage ved fx at købe Gurli Gris-bamser her fra siden.

 

Gurli Gris som trofast følgesvend

Du husker det sikkert selv fra din egen barndom – følelsen af at have en yndlingsbamse, der bare skulle følge dig overalt, og som du aldrig kunne sove uden. Sådan vil dit barn med garanti også have det, hvis du køber søde Gurli Gris-bamser til ham eller hende. Alle børn elsker bamser. Det giver tryghed, og samtidig giver det anledning til sjove rollelege. Hos BabySam finder du Gurli Gris-bamser i forskellige udgaver. Fælles for dem alle er dog, at de er lavet i de blødeste materialer, der gør det til den perfekte krammebamse, ikke mindst til natten. Gurli Gris skaber glæde for både børn og forældre ved at være den glade lille gris, der lærer børn at have en positiv indstilling, være hjælpsom og generelt bare være god ved andre. Hvis du er nysgerrig på, hvad vi ellers har af skønne produkter med Gurli Gris, så klik på linket og opdag, at vi har alt lige fra service til figurer og dukkehuse.

 

Gurli Gris-bamser og mange andre hverdagshelte

Hos BabySam er vi glade for at kunne bidrage til dit barns fascination af Gurli Gris. Skulle dit barn tilfældigvis være fan af andre hverdagshelte fra fx LEGO, så kan vi naturligvis også være behjælpelige her. Faktisk kan vi hjælpe med stort set hvad som helst, du leder efter til dit barn. Hvad end det er bamser, dukker eller en helt anden kategori af varer, så kan du finde et bredt og varieret udvalg hos os. Vi gør det desuden ekstremt nemt for dig at shoppe online, idet vi både tilbyder lynhurtig levering, men også en billig en af slagsen.