PAW Patrol-bamser

Har dit barn endnu ikke stiftet bekendtskab med den populære PAW Patrol-serie, så kan det kun være et spørgsmål om tid, før du også har et barn, der render rundt og leger politibetjent som den populære hundehvalp Chase. Serien stammer fra Canada og handler om en flok redningshunde, der er ledet af den 10-årige dreng Ryder. Hos Ryder er alle hvalpene i skarp træning til at blive redningshunde, der holder styr på verdensordenen og redder både dyr og mennesker fra at komme til skade. På denne side kan du se hele vores udvalg af PAW Patrol-bamser, der garanteret er helt uundværlige, hvis du har et barn, der er fan.

 

PAW Patrol-bamser til piger og drenge

PAW Patrol er for både piger og drenge, og har dit barn et brændende ønske om at få lov til at falde i søvn med sin yndlingskarakter fra serien i armene, så find de søde PAW Patrol-bamser lige her. Hos BabySam synes vi selvfølgelig ikke, at dit barn skal gå glip af selskabet, hvad end det er Chase, Skye, Marshall eller en helt tredje, der er dit barns egen superhelt. De fleste børn er vilde med bamser, og det er der flere gode grunde til. Bamser er først og fremmest bløde og behagelige at sove med, men de kan for mange børn også tilbyde den nødvendige tryghed, der nogle gange skal til for, at barnet kan sove godt i løbet af hele natten. En PAW Patrol-bamse kan blive dit barns nye bedste ven, og med stor sandsynlighed i så høj grad, at den kommer til at følge barnet ikke kun ved sengetid, men også i børnehave, på besøg hos bedsteforældrene og så videre.

 

Bamser, biler og meget andet fra PAW Patrol

Hvis dit barn er fan af PAW Patrol, så er en blød bamse sikkert ikke nok. Derfor kan du heldigvis også finde en masse andre spændende produkter, der relaterer sig til serien, heriblandt biler, sengetøj og figurer. Glæd derfor dit barn og bestil hjem her fra siden i dag. Du kan også tage ham eller hende i hånden og besøge en af vores fysiske butikker, hvor dit barn kan se alle produkterne helt tæt på. Vælger du at bestille her fra siden, så får du som altid hurtig fragt på kun 1-2 hverdage, og samtidig får du 365 dages landsdækkende returret ovenikøbet.