Slutspurt & VILDE tilbud! Shop Final SALE her.
Relevans
86 produkter
Shop by
Nulstil
 • (23)
 • (14)
Lagerstatus
Nulstil
 • (64)
 • (35)
Alder
Nulstil
 • (1)
 • (14)
 • (23)
 • (32)
 • (21)
 • (61)
 • (40)
 • (36)
 • (33)
Certificering
Nulstil
 • (1)
Pris
Nulstil
62,97
1.099,00
Viser 36 ud af 86 produkter
Vis alle
Relevans
Side 1 ud af 3 | 36 ud af 86 produkter
1
2
3

Godt at vide om dukker

Hvornår begynder baby at lege med dukker?

Babyer begynder normalt at vise interesse for dukker omkring 6-9 måneders alderen. Her kan de begynde at gribe fat i små dukker eller plysdyr og udforske dem med deres sanser, som at føle på dem, kigge på dem og putte dem i munden. Babyer kan også begynde at lave simple lege med dukker, som at nusse eller vugge dem.

Hvilken dukke til 2 årig?

Når dit barn er 2 år, kan rollelegen så småt begynde. En 2-årig efterligner de ting, han eller hun ser. De kan lide at lege omsorgsfulde lege, måske hvor dukken skal have skiftet ble, trøstes eller nusses fordi dukken skal sove. En god dukke er derfor en babydukke, gerne en blød en af slagsen, som ikke er for tung for det lille barn.

Dukker og dukketilbehør til børn

Hos BabySam finder du alt det, du måtte mangle til dit barn. Hvad end det drejer sig om nyt legetøj, barnevogn, tøj og sko eller møbler, så har vi helt sikkert noget, du kan bruge. Vores udvalg af brands er stort og bredt og spækket med kvalitet og lækkert designs. Her på siden finder du vores udvalg af dukker, og selvom man umiddelbart skulle tro, at dukker mest af alt henvender sig til piger, så er det altså ikke tilfældigt. Drenge har ofte den samme interesse for dukker, især i tumlingealderen, hvor de endnu ikke selv har defineret og er blevet bevidste omkring deres eget køn. Derfor kan du altså roligt købe dukker til din dreng uden at bekymre dig om, at han burde lege med biler i stedet for – den interesse skal nok komme helt naturligt som han bliver ældre. Netop derfor finder du hos BabySam et bredt udvalg af søde dukker, der bidrager til sjov og hyggelig leg både med og for dit barn.

 

Dukker og dukketilbehør til både piger og drenge

Uanset køn og alder er der faktisk også flere fordele ved at lade dit barn lege med dukker, andet end blot for underholdningens skyld. Når barnet rammer cirka halvandet år, vil det nemlig begynde at lege dukkelege og kopiere det, barnet kender fra sin egen hverdag – spisetid, sovetid og de mange forskellige ting, barnet observerer at du som forælder laver. På denne måde træner barnet mange forskellige færdigheder samtidig med, at han eller hun vil lære at drage omsorg og udvise ansvar. Den første dukke du køber til dit barn må meget gerne være en slaskedukke eller en anden form for stofdukke, da denne type er nem for barnet at håndtere. Dog er det vigtigt, at dukken ikke indeholder små løse dele, som barnet kan pille af og putte i munden. Her på siden kan du vælge imellem mange forskellige dukker, både store og små, samt massevis af forskelligt tilbehør til dukkerne. Køb eksempelvis en dukkevogn til, så dit barn stolt kan køre rundt med sin dukke både indenfor og udenfor.

 

Du finder det bedste udvalg her

Der er ingen tvivl om, at du online kan vælte dig i alverdens ting og sager til børn. Dog hersker der heller ingen tvivl om, at vi hos BabySam har et af de største udvalg af ikke mindst legetøj til de mindste – og det er vi meget stolte af. Hvad end du er på jagt efter dukker, bamser, trælegetøj eller diverse andet babylegetøj, så finder du de bedste og mest anerkendte producenter her. Vi udvælger nemlig nøje vores brands for at sikre, at de alle lever op til vores krav til både kvalitet og design. Hos os forsøger vi altid at gøre det nemt at være kunde. Det betyder blandt andet, at du altid får 365 dages returret på dine varer.