Slutspurt & VILDE tilbud! Shop Final SALE her.

Godt at vide om dukker

Hvornår begynder baby at lege med dukker?

Babyer begynder normalt at vise interesse for dukker omkring 6-9 måneders alderen. Her kan de begynde at gribe fat i små dukker eller plysdyr og udforske dem med deres sanser, som at føle på dem, kigge på dem og putte dem i munden. Babyer kan også begynde at lave simple lege med dukker, som at nusse eller vugge dem.

Hvilken dukke til 2 årig?

Når dit barn er 2 år, kan rollelegen så småt begynde. En 2-årig efterligner de ting, han eller hun ser. De kan lide at lege omsorgsfulde lege, måske hvor dukken skal have skiftet ble, trøstes eller nusses fordi dukken skal sove. En god dukke er derfor en babydukke, gerne en blød en af slagsen, som ikke er for tung for det lille barn.

Smallstuff-dukker

De fleste små børn er vilde med dukker. Nogen gennemgår en periode, hvor det bare er et hit, imens andre finder en dukke eller to, som følger dem i tykt og tyndt i mange år. Dukker er for både piger og drenge, og du skal derfor ikke bekymre dig, hvis din dreng hellere vil lege med dukker end biler. Det er helt naturligt. Især Smallstuff-dukker henvender sig til begge køn, idet de designer dukker, der er meget neutrale af udseende. En dukke er altid en god ide, uanset om det er til dit eget barn eller en gave til din venindes. Når barnet bliver større og ikke længere rigtig gider lege med dukken, så kan den bruges som pynt på børneværelset. Børn kan aldrig få for mange dukker, så køb de søde Smallstuff-dukker her på siden i dag.

 

Smallstuff-dukker og -tilbehør hos BabySam

Hos BabySam gør vi os altid umage med at udvælge vores brands og produkter. Det er vigtigt for os, at her er noget for alle, uanset smag og budget, og vi er meget glade for at være forhandlere af det populære Smallstuff. Her på siden finder du vores udvalg af dukker fra Smallstuff. Dukkerne er alle lavet med syntetisk fyld, og er utroligt bløde på alle leder og kanter, så du trygt kan lade dit barn sove med sin Smallstuff-dukke om natten. Dukkerne har hvert sit navn og unikke udseende, og køber du en dukke til dit barn her fra siden, så er der stor sandsynlighed for, at dukken bliver dit barns nye bedste ven. Og når det sker, så er det heldigt, at du her på siden også finder Smallstuff-tilbehør i form af dukkesengetøj og dukkevogne. Dit barn vil helt sikkert elske det.

 

Find alt fra Smallstuff her

Er du vild med Smallstuff, så kan det være, du også er på jagt efter andet end dukker? Vi har samlet alt det bedste fra brandet, og det betyder, at du også kan vælge imellem alt lige fra tæpper og ammepuder til rangler, hagesmække og bodyer. Alle produkter finder du i skønne farver og søde designs, der slet ikke er til at stå for, og som du bare må eje til dig selv og dit barn. Når du handler hos os, så sørger vi altid for at levere dine varer i løbet af få hverdage. Men kan du slet ikke vente med at få fingrene i en Smallstuff-dukke, så er du mere end velkommen i en af vores fysiske butikker. Her står vi klar til at hjælpe dig og besvare dine spørgsmål, såfremt du har nogen.