Relevans
Shop by
Nulstil
  • (8)
  • (7)
Alder
Nulstil
  • (2)
  • (7)
  • (9)
  • (2)
  • (2)
  • (1)
  • (1)
  • (1)
Pris
Nulstil
149.95
1,699.95
Viser 13 ud af 13 produkter
Vis alle
Relevans
Side 1 ud af 1 | 13 ud af 13 produkter
1

Godt at vide om hoppedyr

Hvornår må man bruge en hoppeko?

En hoppeko er et populært legetøj til små børn, som kan hjælpe dit barn med at træne balance og styrke i benene, samtidig med at det er sjovt og underholdende for barnet at hoppe rundt. Typisk kan dit barn begynde at bruge hoppekoen, når det har lært at sidde stabilt på egen hånd.

Styrk motorikken og balancen

Det er lidt individuelt, hvornår børn er klar til at sætte sig på et hoppedyr eller en gynge. Nogle børn har mod på det allerede fra 1½-års alderen, imens andre skal bruge lidt mere tid på at se legetøjet an. En ting er dog sikker, og det er, at når først dit barn har fået øjnene op for en sjov hoppeko, så vil den blive brugt flittigt det næste lange stykke tid.

 

Ikke nok med, at et hoppedyr er et vældig sjovt stykke legetøj, så er det faktisk også godt for rigtig mange andre ting. Det er nemlig med til at udvikle både motorikken og balancen for dit barn, hvilket er en stor bonus. Netop balancen er en ting, der er vigtig at udvikle tidligt hos barnet. Og måden balancen styrkes på et ved hele tiden at udfordre den, hvortil der findes en masse forskellige redskaber – blandt andet hoppedyr. Det er klart, at når dit barn begynder at gå, så bliver balancen bedre for hver dag, men med en gynge eller et hoppedyr bliver dit barn udfordret på en helt anden måde, hvilket altid er en god ide.

 

Aktiver altså dit barn igennem fysisk leg, hvor han eller hun samtidig lærer en masse helt uden at lægge mærke til det. Det er en utrolig god måde for dit barn at udvikle sine evner på, helt uden at barnet synes det er kedeligt at beskæftige sig med. Et godt tip er nemlig altid at kombinere leg og læring, så barnet ikke føler det er nogen sur pligt at skulle lære de forskellige ting. Dette gælder faktisk helt op igennem mange af skoleårene også.

 

Leg og læring

Hos BabySam finder du en masse gode bud på legetøj og udstyr, hvor der er fokus på læring igennem leg. Der er fokus på barnets naturlige udvikling igennem smart legetøj som blandt andet et hoppedyr eller en baby gynge. Hvor et hoppedyr engang kun var udformet som en bold med håndtag, så bliver der i dag lavet rigtig mange sjove og spændende eksempler på hoppedyr. Det kan fx være en sød hoppeko, eller sågar en hoppebil eller stribet hoppebi. Valget er dit, det handler blot om at vælge den model du tror vil inspirere dit barn mest muligt. Med leg og læring som en samlet pakkeløsning, så bliver det aldrig hårdt eller belastende for dit barn at styrke motorik og balance. Det sker nemlig helt uden, at dit barn lægger mærke til det. Vores udvalg her på siden byder på brands som B Toys, Kidzz Farm og Magni, der alle har tænkt over både funktionalitet og design.

 

Gynger til børn og babyer

Ud over mange smarte hoppedyr, så har vi også et udvalg af gynger her på siden. Vi har dem både til børn over og under 3 år. Et populært eksempel er vores sansegynge, som kan monteres både ude og inde. Denne type gynge kan bruges til både sjov leg og rolig afslapning, og alle børn elsker den ikke mindst fordi, at der er plads til flere børn på gyngen samtidig. Den kan gynge frem og tilbage, fra side til side og endda rundt i ring. Og så er den super hyggelig at putte i med fx en dyne og en bamse, eller til en omgang historielæsning sammen med dig. En babygynge skal bestemt ikke undervurderes, da det kan være et rigtig god måde at underholde dit barn på, men også stimulere barnets motorik og sanser. Køber du en babygynge til indendørsbrug, som skal monteres i loftet, så er det også en oplagt mulighed for, at du som forælder kan få hænderne fri til fx at lave mad. Placer din baby i sin babygynge, imens du rører i kødgryderne, og så kan du samtidig have kontakt og snakke til din baby, imens han eller hun står der i gyngen og hopper og svinger sig rundt på livet løs.

 

Stort udvalg af babygynger og hoppegynger

En babygynge fås i mange forskellige modeller og designs, og her på siden finder du både babygynger, hoppegynger og hoppedyr, som helt sikkert vil blive populær derhjemme. En babygynge giver ligeledes masser af mulighed for, at dit barn kan få brændt noget energi af og få bevæget hele kroppen på én gang. Hos BabySam er det vigtigt for os, at du kan føle dig tryg i valget af de produkter, du køber. Her har vi derfor altid fokus på sikkerheden, og det gælder naturligvis også, når du skal investere i en ny babygynge. Du kan derfor sagtens placere dit barn i gyngen uden at bekymre dig om, hvorvidt dit barns sikkerhed er sat over styr.

 

Er dit barn fan af enhjørninge eller zebraer, så køb et hoppedyr i et passende design. Har du et barn under 2 år, så vil han eller hun elske en god hoppegynge. Især de størrelser, der endnu ikke har lært at gå, er vilde med gyngen, da det giver dem mulighed for at bevæge sig anderledes end de plejer. Ligesom alle andre produkter her på siden er en hoppegynge med til at udvikle dit barns motorik, og så er det samtidig en god måde at underholde barnet på, imens du fx forbereder aftensmaden.

 

Vælg BabySam når du køber udstyr

Køber du her på siden er du altid sikret varer af høj kvalitet og til gode priser. Er du på udkig efter nyt, sjovt legetøj til dit barn, så tjek også udvalget af udendørs legetøj ud. Her finder du et væld af spændende produkter, der med garanti vil underholde dit barn i timevis. Husk, at du altid får 365 dages returret.