Relevans
Søg i resultater
Shop by
Nulstil
  Mærke
  Nulstil
  • (2)
  • (1)
  • (1)
  • (1)
  • (1)
  Alder
  Nulstil
  • (2)
  Køn
  Nulstil
  • (2)
  Pris
  Nulstil
  199.975
  199.975
  499.5
  499.5
  199.98 499.50
  Viser 6 ud af 6 produkter
  Vis alle
  Relevans
  • Blomster pude sæt Marble
   Kun i webshop
   Kidkii
   Blomster pude sæt Marble
   399.50 DKK
   Før: 799.00 DKK
   Online
   Spar 50%
  • Legetæppe mouse night/beige
   Kun i webshop
   That´s Mine
   Legetæppe mouse night/beige
   449.98 DKK
   Før: 899.95 DKK
   Online
   Spar 50%
  • Magical Tales Legetæppe
   Kun i webshop
   Tiny Love
   Magical Tales Legetæppe
   249.50 DKK
   Før: 499.00 DKK
   Online
   Spar 50%
  • Tempo Legetæppe
   Nattou
   Tempo Legetæppe
   449.98 DKK
   Før: 899.95 DKK
   Online
   13 butikker
   Spar 50%
  • Hundehvalp tæppe med bøjle
   Playgro
   Hundehvalp tæppe med bøjle
   199.98 DKK
   Før: 399.95 DKK
   Online
   26 butikker
   Spar 50%
  • Sommerfugl Legemadras Pink Candy
   Kun i webshop
   Kidkii
   Sommerfugl Legemadras Pink Candy
   499.50 DKK
   Før: 999.00 DKK
   Online
   Spar 50%
  Side 1 ud af 1 | 6 ud af 6 produkter
  1

  Sjov leg på et blødt underlag

  Skab de bedste vilkår for dit barn og køb et blødt legetæppe eller legegulv. Det er meget rarere for barnet at kravle rundt og lege på, og så skaber det yderligere både varme og hygge. Her finder du legetæpper til børn i alle aldre. Til de helt små størrelser er det oplagt med et aktivitetstæppe. Et aktivitetstæppe med legebøjle, hvorfra der hænger søde ting og rangler, er oplagt til din baby. Placer ham eller hende på tæppet og oplev, hvordan barnet får stimuleret både sanser og motorik. De fine aktivitetstæpper kan ofte pakkes sammen, så du kan have dem med på farten. Til de større børn kræver det lidt mere for at holde dem beskæftiget, og her kan det være at et legegulv med tal vil være et hit. Her kan du faktisk lære dit barn at lægge tal sammen og ligeledes trække fra igen, og I kan derfor have det sjovt samtidig med, at dit barn lærer en masse og udvikler sine evner.  

   

  Leg og motorisk udvikling på samme tid

  Der er altså flere gode grunde til, at du bør vælge et smart legegulv her fra siden. Ikke nok med, at det forhindrer dit barn i at lege på et koldt gulv, så er der faktisk rigtig meget leg og udvikling gemt bag. Mange af vores skumgulve kan skilles ad og samles igen på flere forskellige kreative måder. Dette udfordrer dit barns motorik og tvinger samtidig barnet til at tænke over, hvor de forskellige brikker hører til henne. bObles har sågar formået at lavet et legegulv med forhøjede trædesten og brikker, der giver anledning til at lege hinkelege og hoppelege, og som i det hele taget skaber ekstra spændende udfordringer for dit barn, og som giver anledning til mange timers sjov for alle involverede.

   

  Bredt udvalg hos BabySam

  Udvalget af legetæpper og legegulve her på siden er stort og alsidigt og det er det, fordi vi gerne vil give dig så mange muligheder som muligt for at vælge det produkt, der bedst passer til dig, dit barn og jeres hjem. Du kan derfor vælge imellem mange flotte farver som fx grå, blå, hvid, lyserød og multifarvet. Derudover varierer formerne også imellem at være både kvadratiske og rektangulære til at være runde, ottekantede eller noget helt andet. Glem dog ikke, at vi også har hundredvis af andre ting og sager til den indendørs leg. I dag er der nærmest ingen grænser for, hvad du kan finde af legetøj til dit barn, og naturligvis har vi alt, hvad du behøver her hos BabySam.

   

  Derudover har vi selvfølgelig også alt i udstyr, vogne, autostole, møbler og så videre. Du kan derfor altid shoppe i vores online udvalg, når du mangler nyt til dit barn. For ikke nok med, at vi har alt, hvad du behøver, så giver vi dig også mange andre gode grunde til at handle hos os. Vi tilbyder eksempelvis prismatch på nogle udvalgte produkter, hvilket betyder, at du kan være sikker på at få produktet til den absolut bedste pris. Yderligere får du altid god, kompetent og gratis rådgivning, og du kan endda booke din helt personlige rådgiver til at vejlede dig i valget af produkter.