Slutspurt & VILDE tilbud! Shop Final SALE her.
Relevans
14 produkter
Shop by
Nulstil
  • (1)
  • (3)
Lagerstatus
Nulstil
  • (10)
  • (12)
Mærke
Nulstil
Vis alle
Alder
Nulstil
  • (1)
  • (6)
  • (13)
  • (8)
  • (1)
  • (1)
Kategori
Nulstil
Pris
Nulstil
62,97
179,95
Viser 14 ud af 14 produkter
Vis alle
Relevans
Side 1 ud af 1 | 14 ud af 14 produkter
1

Værd at vide om spil & puslespil

Hvornår kan børn lave puslespil?

Børn kan begynde at lægge enkle puslespil allerede i en alder af 1-2 år, afhængigt af deres udviklingsniveau og evner. De fleste børn kan mestre puslespil med færre end 10 brikker i alderen 2-3 år, og i alderen 3-4 år kan de normalt klare puslespil med op til 20 brikker eller mere.

Hvorfor er puslespil godt for børn?

Puslespil er en sjov og afslappende aktivitet, som blandt andet hjælper børn med at udvikle finmotorik og koordination, da de skal gribe og placere puslebrikkerne på den rigtige plads. Derudover er puslespil også en god måde at øve børns tålmodighed og problemløsningsevner, da de skal tænke over, hvordan brikkerne passer sammen for at løse puslespillet.

Djeco-spil

I dag, hvor rigtig mange børn har adgang til en tablet, hvorpå de spiller spil, kan det være en god ide at trække stikket fra alt de elektroniske, og sætte sig omkring et klassisk brætspil. Her kommer barnets sanser nemlig i spil på en helt anden måde, og det er samtidig sundt for barnet at få nogle ”ægte” modstandere, da det kan være med til at træne tålmodigheden. Dyk derfor ned i udvalget af Djeco-spil og Djeco-puslespil lige her på siden i dag.

 

Udviklende Djeco-spil for børn

Det kan være rigtig sundt for børn at spille spil. Her smelter leg og læring nemlig sammen i en perfekt kombination, for imens I hygger jer med at spille, så udvikler barnet mange færdigheder lige fra intellekt og motorik til sanser og tålmodighed. Det kan samtidig være en god øvelse for barnet at lære, at der i spillet findes en taber og en vinder – og at man ikke kan være heldig at vinde hver gang. Samtidig bliver dit barn udfordret på koncentrationsevnen, og det er blot endnu en god grund til, at du skal investere i nogle gode og underholdende Djeco-spil herfra. Hos BabySam kan du finde spil og puslespil fra Djeco i form af både vendespil, fiskespil og diverse andre lærespil, hvor barnet bliver udfordret på forskellige punkter.

I stedet for at sætte en film på søndag eftermiddag, eller lade børnene sidde med en tablet, så hiv et Djeco-spil eller Djeco-puslespil frem fra gemmerne i stedet for. Så er der lagt op til mange timers sjov og underholdning for hele familien, og det vil helt sikkert styrke sammenholdet imellem jer samtidig med, at dit barn udvikler sig.

 

Køb Djeco-spil hos BabySam

Hos BabySam er vi glade for at kunne tilbyde gode kvalitetsprodukter fra Djeco. Du finder alle spil og puslespil fra brandet lige her, men glem ikke, at Djeco også tilbyder meget mere end det. Herfra finder du nemlig også rigtig meget legetøj til børn i alverdens farver og udformninger. Uanset hvad du bestiller hjem fra Djeco, så kan du glæde dig til at modtage det i løbet af kun 1-3 hverdage. Kommer du til at bestille noget forkert hjem, så har du altid hele 365 dage til at returnere eller ombytte.