Slutspurt & VILDE tilbud! Shop Final SALE her.
Relevans
2 produkter
Shop by
Nulstil
  • (2)
Lagerstatus
Nulstil
  • (2)
Farve
Nulstil
  • (1)
  • (1)
Mærke
Nulstil
  • (2)
Viser 2 ud af 2 produkter
Vis alle
Relevans
Side 1 ud af 1 | 2 ud af 2 produkter
1

4moms

Hos 4moms er missionen at udvikle væsentlige bedre produkter til børn og drive en fantastisk virksomhed. De ved, at det kræver mere end økonomisk succes at drive en god virksomhed, og derfor stræber de hele tiden efter at blive bedre på alle punkter. 4moms er passionerede omkring brandet, og de er ikke bange for at tage chancer, når det kommer til kreativiteten. Brandet deltager i et Care-program, hvor de hjælper hospitaler og lokale fællesskaber med at forbedre vilkårene og forholdene for børn og ikke mindst syge børn.

 

Mere end 350 barselsafdelinger og pædiatriske enheder i USA bruger 4moms mamaRoo til at trøste nyfødte. Læger og sygeplejersker har fundet produktet transformerende i pleje af for tidligt fødte børn og babyer med svære tilstande. 4moms Cares tilbyder en produktrabat til hospitaler og sundhedscentre, så de nemt kan komme i besiddelse af deres fantastiske produkter.

 

Hos 4moms finder du deres eksklusive højstol, som er utrolig funktionel og innovativ i designet. Stolen kan justeres i 3 forskellige stillinger, og den smarte bakke klikkes af og på via magneter. Stoleryggen er højere end på de fleste andre højstole, og det giver dit barn den ultimative komfort, ikke mindst, hvis junior sidder og bliver lidt træt efter måltidet.

 

Skråstolen mamaRoo fra 4moms er i en klasse for sig. Denne stol er nemlig elektrisk og er udviklet til at bevæge sig, så dit barn kan finde tryghed på samme måde, som hvis det var dig, der holdt ham eller hende. Skråstolen er indstillet til 5 forskellige bevægelsesmønstre, der helt sikkert vil sørge for at dit barn falder trygt og roligt i søvn, imens du har hænderne fri til fx at lægge rent vasketøj sammen. For at det ikke skal være løgn, så kan du faktisk styre stolen direkte fra din smartphone, og på den måde skifte bevægelser mm.

 

Gør det nemt for dig selv

Med produkter fra 4moms er der ingen tvivl om, at livet som småbørnsforælder bliver en lille smule nemmere. Deres produkter er så innovative og veludviklede, at det bliver en sand fornøjelse at bruge dem. Hvis du har brug for at se nærmere på et større udvalg af højstole eller skråstole, inden du beslutter dig, så har vi selvfølgelig også et flot udvalg fra andre store brands. Bestiller du i dag, så sørger vi for lynhurtig levering i løbet af kun få hverdage. Vi sidder altid klar til at modtage din bestilling, og vi glæder os til at se, hvad du vælger.