Shop SALE! Spar op til 50%
Relevans
5 produkter
Shop by
Nulstil
  • (3)
Lagerstatus
Nulstil
  • (2)
Alder
Nulstil
  • (5)
  • (5)
  • (5)
  • (4)
Mærke
Nulstil
  • (5)
Pris
Nulstil
129,00
399,00
Viser 5 ud af 5 produkter
Vis alle
Relevans
Side 1 ud af 1 | 5 ud af 5 produkter
1

AquaPlay

Med baggrund som pædagog og ingeniør slog de to svenskere Britt og Lennart Dahlgren sig sammen om at lave vandlegetøj til børn. Sammen begyndte de at arbejde med forskellige prototyper for at opbygge vandkanalsystemer, og året efter så AquaPlay dagens lys for første gang. AquaPlay-sættene er udviklet som modulære stykker, der giver børnene endeløse muligheder for at stable sin helt egen AquaPlay World på benene. Alle sæt kan forbindes til hinanden og kan forlænges permanent takket være de store tilbehør- og udvidelsessæt. Alle produkter fra AquaPlay er lavet af højkvalitets, genanvendelig plastik og testes i henhold til de nyeste standarder. Det betyder, at du kan have god samvittighed, selvom du købet plastiklegetøj til dit barn. Med AquaPlay er der lagt op til mange timers sjov og kreativ leg, så hold dig ikke tilbage, men bestil her på siden i dag.

 

AquaPlay hos BabySam

AquaPlay er fantastisk legetøj til børn, der stimulerer og udvikler deres sanser på flere områder. Det er derfor ikke så sært, at brandet er blevet verdenskendt. Synes du også, at dit barn skal have glæde af det populære legetøj, så køb det hos BabySam i dag. Vi er glade for at være forhandlere af brandet, og hvis du holder godt øje, kan det være, at du finder det til nedsatte priser. Måske er du også nysgerrig efter at vide, hvad vi ellers kan tilbyde af vandlegetøj? Vi har alverdens baderinge og -bolde, sandforme, spande og meget andet.

 

Find masser af kreativt legetøj her

Er dit barn vild med at udfolde sig på forskellige måder, så kan du hos BabySam finde et væld af kreativt legetøj, der vil glæde både piger og drenge i forskellige aldersgrupper. Hvad end du er på udkig efter legetøj til dit eget barn, eller måske din venindes, så kan du med fordel købe det her. Vi garanterer altid levering i løbet af ganske få hverdage, og du skal derfor aldrig vente længe på at modtage dine varer. Skulle du være i tvivl om noget, så er du altid velkommen til at give os et kald på tlf. 70 11 30 10.