Slutspurt & VILDE tilbud! Shop Final SALE her.

BOB er for de eventyrlystige forældre

BOB er er af de førende brands, når det kommer til jogging strollers (motionsklapvogne på dansk). Med deres fænomenale og unikke designs måtte vi her på BabySam bare have deres jogging strollers, som er perfekte til enhver aktiv- og motionsfamilie. De producerer jogging strollers, autostole og en masse tilbehør til dem. Med jogging stroller er det muligt at tage små med på sin løbetur. Kom ned i en af vores butik og afprøv dem! Se om BOB er noget for dig! Med en jogging stroller fra BOB kan du holde din træning ved lige og samtidig være sammen og holde øje med dit barn! Gør allerede dit køb her i dag hos BabySam.

 

Oprindelig hed firmaet Beast of Burden, men på californisk vis vidste det sig, at dette navn var for stor en mundfuld, så det forvandlede sig til akronymet BOB. BOB var lettere at stave, sjov og mere enkelt at skulle sige.

 

Det er tydeligt at se BOB’s passion for eventyr skinne igennem i deres produkter. Hele eventyret begynder ved det første skridt og med barnet foran sig. Man behøver ikke engang at være løber, men kan også bare være slentrer eller måske en sprinter. Uanset hvordan du begiver dig på dine eventyr er en jogging stroller perfekt til dette og du vil altid have din børn ved din side eller foran dig. BOB samler familien!

 

En autostols primære opgave er at holde mindre børn faste og beskytte dem, hvis uheld skulle opstå. Her er BOB’s autostole nogle af de bedste på markedet. De er udviklet med en særlig sikkerhedsteknologi forbeholdt autostole og supernemme at montere i alle biler. Den næste bilferie begynder allerede med BOB’s autostole. BOB bruger meget af deres tid på at skabe revolutionerende produkter, som giver din familie friheden til at gøre, hvad I har til sammen. I kan bestige bakker, starte eventyr eller tage ud og udforske. Uanset hvad det er, så vil BOB’s jogging strollers kunne klare det. Hos BOB kommer kvaliteten først og når dette er tilfredsstillende nok, så vil resten langsomt falde på plads.

 

Det hele starter med BOB

Med BOB’s produkter ved hånden vil din families udflugter blive lettere og mere overskueligt at komme på. Deres klapvogne er super funktionelle og kan klare alt slags vejr. Deres autostole er udstyret med højsikkerhed og produceret med dine børn i fokus.

 

Hos BOB er familien i centrum. Men det er især den aktive og eventyrlystige familie, som får gavn og glæde af BOB. Din families næste eventyr har aldrig været tættere på end med BOB! Men man skal altid være forberedt inden sit store eventyr, derfor kontakt os, hvis du har spørgsmål, så du med 100% sikkerhed er klar!