Shop SALE! Spar på alle kategorier her.

ebbe hos BabySam

Det svenske brand ebbe finder deres inspiration i det skandinaviske landskab, hvor enkelthed, skov og hav er livsnerven. ebbe har en stor passion for denim, og det var glæden for dette, der lagde grundlaget for den første kollektion i tidernes morgen. Men du finder også meget andet fra ebbe. Beklædningsgenstande, der kan blandes og matches uendeligt og passer til både drenge og piger, små og store præger kollektionerne. Selve inspirationen til brandets navn stammer fra en af ​​stifterens tre sønner, netop navngivet - Ebbe. I dag kan du støde på børnetøj fra ebbe i flere lande i Europa, hvor du finder alt lige fra overtøj og nattøj til accessories som håndklæder og solhatte. Brandet arbejder konstant på at gøre deres kollektioner mere bæredygtige og for fremtiden stræber de efter at vælge økologisk bomuld, hvorend det er muligt. Sidst men ikke mindst tager ebbe også et social ansvar ved at støtte og donere tøj til flygtningefamilier og andre udsatte i samfundet.

 

ebbe er vild med at bruge farver, men holder dem gerne lidt sarte og ikke alt for spraglede, og det er blandt andet her det skandinaviske design vinder igennem. De fleste børn er ikke ret gamle, før de for første gang begynder at have en holdning til det tøj, de får på. Derfor gælder det om hele tiden at være lidt på forkant og have en masse lækre styles liggende, som dit barn forhåbentlig vil finde interessante. Med tøj fra ebbe kan du blande under- og overdele på tværs af de forskellige designs og opnå et super cool udtryk, som dit barn helt sikkert vil elske.

 

Vælg tøj til dit barn med omhu

Er det på tide at opdatere dit barns garderobe med nyt tøj, så går du ikke forgæves her hos os. Vi tilbyder en perlerække af populære brands, der lader dit barn se moderigtig ud samtidig med, at dit barn er komfortabel og holdt varm i løbet af dagen. Mangler dit barn et par handsker til at holde de små hænder varme med i vinterhalvåret så se også, hvad vi har af accessories, inden du lægger din bestilling. Hos BabySam vil vi gerne gøre det nemt for dig at handle. Vi leverer dine varer på kun 1-3 hverdage, og oven i købet får du 365 dages fuld returret. Kast dig derfor over børnetøj fra ebbe i dag og udvælg alt det, du ikke kan undvære til dit barn.