Relevans
Shop by
Nulstil
  • (2)
  • (1)
  • (2)
  • (2)
Farve
Nulstil
  • (1)
  • (1)
Materiale
Nulstil
  • (1)
  • (1)
Mærke
Nulstil
  • (2)
Tøj størrelse
Nulstil
  • (2)
Pris
Nulstil
60,00
150,00
Viser 2 ud af 2 produkter
Vis alle
Relevans
Side 1 ud af 1 | 2 ud af 2 produkter
1

Stort udvalg af sporty børnetøj

Ellesse er en af modebranchens absolutte ikoner, når det kommer til at kombinere det bedste fra den komfortable verden og de trendy universer. Mærket har nemlig rødder i den professionelle sportsverden, og dét kan ses på de mange kollektioner - også til børnene. Her står det endda tydeligt ud, at Ellesses mange t-shirts, bukser og andre tøjdele giver anledning til at have det sjovt - samtidig med at barnet kan se præsentabel ud.

 

Af den grund finder du hverken stift eller højtideligt tøj i udvalget af Ellesse hos BabySam. I stedet kan du støde på et væld af klæder, der kombinerer det sporty udtryk med et moderigtigt design, og som - ikke mindst - er beregnet til at bruge i hverdagen. Det giver dig et kvalitetsrigt og holdbart udvalg af børnetøj og -produkter, som samtidig kan bidrage til til highfives og udmærkelser i skolegården.

 

For selvom Ellesse havde sin første storhedstid i 1960’erne og 1970’erne, så har mærket aldrig rigtig været helt ude af modebilledet siden da. De historiske designs, farverige detaljer og komfortable materialer giver nemlig tilsammen smart og tidløst børnetøj, der kan bruges på en dag med solskin, en tur til gymnastiksalen eller aften til børnefesten. Så dyk ned i BabySam kendetegnende udvalg af børnetøj fra Ellesse, som hurtigt kan gå hen at blive dit barns favorit.
 

Ellesse: Størrelser til alle

Når det kommer til Ellesses mange designs, så har brugen af farver altid været elsket blandt de mindste tøjbærere. Og det har faktisk også altid været dét, der har kendetegnet og adskilt  mærkets tøj fra andre, store brands. Derfor finder du selvfølgelig også et væld af farver på børnetøjet fra Ellesses. Så uanset om du skal have trøjer til din to-årige eller nye bukser til den ni-årige, så vil du kunne finde klassiske Ellesse-designs med flotte, farverige detaljer.


Ellesse tilbyder nemlig tøj helt ned til tre år og op til 11 - og her er både noget for drenge og piger. Find for eksempel lyserøde bukser og flerfarvede t-shirts, som kan passe til mange forskellige børn. I udvalget er der således ikke nogle skarpe grænser for hvem, der kan bruge tøjet. Ellesses børnetøj bryder nemlig - ligesom deres kollektioner til voksne - grænserne mellem mode, sport og køn. Og ifølge udvalget her på siden kan det sagtens gøres helt fra tre-års-alderen og op. 

 

T-shirt, bukser og meget andet sporty

Uanset om dit barn elsker store joggingbukser eller små shorts, så kan det finde det i BabySams udvalg af Ellesse - samtidig er alle tøjdele i god kvalitet, så dit barn kan være sikker på at iklæde sig noget godt, når der står ‘Ellesse’ på mærkatet. Brandets design fokuserer nemlig altid på at designe beklædningsgenstande til barnet med den aktive hverdag, så tøjet aldrig er en hindring for sjov og eventyr.

 

I udvalget af Ellesses børnetøj finder du derfor både ensfarvede t-shirts, sommerlige toppe, korte polyester-shorts og meget andet. Og her er den røde snor, at børnetøjets designs så velfungerende, at det kan tages på til enhver lejlighed. Ved at kombinere sporty elementer med modens tendenser giver Ellesse således et væld af kækt, men stilfuldt, børnetøj, der fungerer særdeles godt i hverdagen.

 

Iklæd dig et af de mest populære logoer

Ellesse var et af de første brands til at fremhæve og bruge deres logo i stort format på forsiden af deres tøjkollektioner. Tennisbolden, i Ellesses ikoniske logo, har derfor i over 50 år fungeret som en understregning af mærkets innovative tilgang til deres kollektioner. Samtidig har logoet en vis signalværdi, da tennisbolden giver associationer til fysisk aktivitet og bevægelse - hvilket er det faste vendepunkt for voksen- såvel som børnetøjet fra Ellesse. 

 

Derfor kan du stadig finde Ellesses karakteristiske navn og logo, i 1960’erne design- og skrifttyper, på næsten alt tøj fra brandet. Og den dag i dag er det kun et plus. Ellesses navn og logo tilføjer nemlig ekstra coolness til børnetøjet - og så er det et klar symbol på historisk innovation, som dine børn kan iklæde sig.

 

Køb Ellesses tøj lige her hos BabySam

Hos BabySam kan du finde tøj, sko, accessories og meget mere til børn i et væld af aldre. Her har vi nemlig både en størrelse til babyen, til den 4-årige, til skolebarnet og til teenageren. Vores udvalg breder sig nemlig over et hav af populære børnemærker, som du kan købe i vores online shop.

 

Fandt du derfor ikke hvad du ledte efter i vores udvalg af Ellesses børnetøj? Eller vil du bare gerne tage et kig på en af vores andre kategorier? Så klik ind på en af de andre mærker i vores shop. Vi har også flere guides og artikler om baby-snak, som kan give dig inspiration til dit næste køb hos os.