Slutspurt & VILDE tilbud! Shop Final SALE her.

Manostiles hos BabySam

Tilbage i 2011 blev Manostiles stiftet af Mette Lindeberg. Mette har en stor passion for at skabe æstetiske, personlige og funktionelle boligdesigns til både børn og voksne. Inspirationen får hun fra naturen, hvilket tydeligt ses i både farver og former, der alle er sarte og milde Alle produkter fra Manostiles er økologiske og er skabt med et fokus på en høj kvalitet, så produkterne tåler at blive brugt i årevis. Fra brandet finder du alt lige fra vaser, lysestager og drikkeglas til plaider og puder. Men her på siden handler det naturligvis om ting til børn og børneværelset, og det kan du heldigvis også glæde dig til at finde et stort udvalg af.

 

Her hos BabySam er vi meget glade for at kunne præsentere Manostiles’ kollektion Nordic Sea i vores udvalg af produkter. Her er der taget inspiration i havets brusen, blide bølger og sarte nuancer. Du vil blandt andet finde sengetøj i farverne Ocean Haze, Octopus Grey og Oyster Blue, der ikke kun vil få dit barn til at sove som en drøm, men som også ser smukt ud i vuggen eller på børneværelset. Manostiles er til dig, der gerne vil sikre de bedste forhold for dit barn, og som samtidig går op i designet. Brandet formår nemlig på bedste vis at kombinere de to ting, og resultatet er fantastiske produkter til overkommelige priser. Det behøver nemlig ikke koste en formue at købe kvalitetsprodukter til dit barn.

 

Vælg bæredygtigt design

Hos BabySam er vi glade for at kunne tilbyde lidt af hvert til dig og dit barn. Vi præsenterer produkter fra et hav af populære mærker, og Manostiles er blot et af dem. Men er du eksempelvis også på jagt efter nyt tøj til dit barn, så finder du også det her hos os. Vi ved, at der er et øget fokus på økologi, miljø og bæredygtighed, og derfor finder du her hos os flere forskellige brands, der udelukkende producerer økologiske produkter. Køber du fra disse brands, så er du altså med til at fremme en bæredygtig fremtid og livsstil, og dermed tager du ansvar for ikke kun miljøet, men også dit barns sundhed.Vi giver dig hele 365 dages returret og levering på kun 1-3 hverdage. Det bliver ikke meget nemmere, så læn dig blot tilbage i sofaen i dag og udvælg dine favoritter.