Klæd dine børn på med skønt tøj fra ME TOO

Det skal være nemt og sjovt at klæde dine børn godt på, så de både har god bevægelighed til at lege ude og inde, og så de samtidig også kan være klædt smart på i tøj, der følger de nyeste tendenser inden for børnetøj. Hos BabySam har vi et stort udvalg af det skønne børnetøj til både drenge og piger fra det danske mærke MEE TOO. Fra ME TOO finder du en masse dejligt børnetøj til børn fra 0 til 14 år. Så der er god mulighed for, at du kan klæde dine børn flere forskellige aldre på.

 

Søde, seje og farverige designs

Uanset om du leder efter tøj til piger eller drenge, om det er til et lille barn på et par måneder eller til de lidt større børn, så er vi sikre på, at dine børn ikke går galt i byen med de fede kollektioner fra ME TOO. Til de helt små kan du finde en masse forskellige bodystockings af den bedste kvalitet, som giver barnet den bedste komfort til leg, afslapning og oplevelser. Du kan for eksempel finde den rette body med fine mønstre og sjove prints. Body’erne findes i mange forskellige farver lige fra lyserød og blå til neutrale nuancer, så du kan finde det helt rette til din dreng eller pige. Til de lidt større børn kan du også finde et udvalg af fine kjoler med flotte mønstre, bløde leggins og smarte bukser.

 

ME TOO tøj med print

Når du tager et kig på udvalget af tøj fra ME TOO, så opdager du meget hurtigt, at tøjet kommer i mange fede farver og med masser af print. Hos BabySam er vi derfor ikke et sekund i tvivl om, at ME TOO tøjet vil falde i god jord hos de fleste børn. Til de helt små kan du blandt andet finde heldragter, body’er og kjoler med små søde dyr i fine pastelfarver. Tøjet kommer med små søde pandaer, kaniner og sågar bodyer med all-over print af tropiske dyr.

 

ME TOO 

Til de lidt ældre børn, og særligt til drengene, tilbyder ME TOO en hel kollektion af tøj med temaer som trafik, landbrug, biler og håndværk. Du finder derfor et bredt udvalg af t-shirts og langærmede bluser med print af landbrugsmaskiner, traktorer, biler, trafikkryds og meget mere. ME TOO laver desuden de sejeste arbejdsbukser til børn, der slet ikke kan få nok af værktøj og byggemænd. Bukserne kommer i flere forskellige farver – eksempelvis gul, lyserød og blå. Til pigerne tilbyder vi både kjoler, t-shirts og langærmede bluser med forskelligt sejt og tøset print. Alle bluserne kommer tilmed i fede farver og mønstre, så mon ikke at du kan finde noget, der falder lige i din datters eller søns smag.

 

Tøj til både hverdag og fest

Uanset om du bare skal finde det rette tøj, som dit barn kan bruge i hverdagen hos dagplejeren og i børnehaven, eller om du skal bruge et lidt finere skrud til fødselsdagen og festen, så kan du finde det her hos BabySam. Et godt sted at starte er helt sikkert med det søde og farverige tøj fra ME TOO til både drenge og piger, men du kan også tage et kig på vores udvalg af fine accessories, der kan pifte tøjet lidt op, uanset om det er med en sød sløjfe til håret eller en smart butterfly. Hvad end det er til hverdag eller fest, gælder det også om at have det rigtige sko. Hos os kan du for eksempel finde smarte ballerinasko eller støvler.    

 

Køb ME TOO hos BabySam

Kan du heller ikke få nok af det lækre børnetøj fra ME TOO? Så er du landet det helt rette sted hos BabySam. Her tilbyder vi et bredt udvalg af tøj og tilbehør til både nyfødte og ældre børn. Når du handler hos os er det både nemt og hurtigt. Når du har fundet dine favoritting fra BabySam og valgt din foretrukne leveringsmetode, så kan du se frem til allerede at modtage din pakke i løbet af en til tre hverdage.

Vil du i stedet gerne være helt sikker på, at dine børns nye ME TOO tøj passer helt perfekt? Så er du selvfølgelig også velkommen til at besøge os i en af vores mange BabySam butikker. Vi står altid klar til at hjælpe dig på bedste vis og give dig den bedste shopping oplevelse hos BabySam. Lige her kan du finde din lokale BabySam butik.