Slutspurt & VILDE tilbud! Shop Final SALE her.

Personlig stil inspireret efter søn

Designeren bag danske Monsieur Mini hedder Rie. Som tidligere tøjdesigner til kvinder syntes hun, at der manglede godt tøj til især drenge med en humoristisk sans. Og med inspiration fra hendes egen søn valgte hun derfor at starte sin egen forretning med fokus på bæredygtigt børnetøj. 

 

I dag er de finurlige prints, den gode kvalitet og personlige historie med til at gøre Monsieur Mini til et eksklusivt, dansk tøjmærke. Navnet på brandet er faktisk et kælenavn til hendes søn, fra da han var helt lille. Netop den personlige reference og humoren i navnet går igen i tøjet.

 

Tøjstørrelserne går fra 0 år og op til otte år, så her er der noget for mange børn. For flere mennesker kan den personlige historie også være med til at løfte et brands kvalitet. Og netop det personlige touch får Rie med, når hun håndtegner de søde prints af croissanter og andet godt. Da farverne også er økologiske, falder de en smule med tiden. Dog er det blot med til at give dit barns tøj et smart vintage-agtigt og personligt look. 

 

Med Monsieur Mini får du bæredygtig kvalitet

Er det vigtigt for dig, at dit barn går i miljøvenligt og behageligt tøj? Så vil tøj fra Monsieur Mini helt sikkert være noget for dig og dit barn. Alle produkter er nemlig Oeko-Tex certificerede. Ligeledes kan din søn eller datter iføre sig tøj udelukkende lavet på let og blødt bomuldsjersey og isoli. 

 

En af grundene til at tøjet er økologisk, skyldes, at Monsieur Mini vægter holdbarhed højt. Tøjet skal med andre ord kunne blive brugt igen og igen - måske endda gå i arv? På den måde kan andre børn også få glæde af det samme stykke tøj. Og så slipper mor eller far for at købe masseproduceret tøj, som skal ud i skraldespanden kort tid efter. Netop fordi kvaliteten er for ringe. Alt dette kan du undgå ved at købe tøj fra Monsieur Mini.

 

Selv hvis økologi ikke er vigtigt for dig, så passer Monsieur Mini sikkert ind i dit barns garderobe. De simple og afbalancerede farver kan de fleste børn nemlig godt lide. Mange af produkterne er desuden tænkt som unisex og går både til hverdag og fest. Sammen med det enkle design kan mange børn derfor glæde sig flere gange over de søde detaljer og lækre materiale.

 

Køb Monsieur Mini og andet børnetøj hos BabySam

Skal du forkæle din baby eller dit barn? Så håber vi, at Monsieur Mini snart ligger i garderoben. For her får du helt sikkert god kvalitet for pengene. Heldigvis kan du også finde masser af andet lækkert børnetøj til forskellige aldre - økologisk eller ej. Se alle vores mærker her. I sidste ende er valget nemlig op til dig. Imens skal vi hos BabySam gøre vores bedste for, at dit du og dit barns behov kan blive opfyldt.